About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SEPTICFLESH: Θα καταγράψουν την εμφάνισή τους στο Μεξικό για την κυκλοφορία live DVD με ορχήστρα και χορωδία

Οι Septicflesh οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαιο με την Nuclear Blast, έχουν ευχάριστα νέα να μοιραστούν με τους οπαδούς τους. Η ελληνική symphonic death metal μπάντα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της live DVD, με ορχήστρα και χορωδία, με συμμετοχή πάνω απο 100 μουσικών.

Οι Septicflesh  οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαιο με την Nuclear Blast, έχουν ευχάριστα νέα να μοιραστούν με τους οπαδούς τους. Η ελληνική symphonic death metal μπάντα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της live DVD, με ορχήστρα και χορωδία, με συμμετοχή πάνω απο 100 μουσικών.

Το γεγονός θα λάβει χώρα στο Metropolitan Theater στο Μεξικό στις 2 Φεβρουαρίου 2019.

Το θρυλικό συγκρότημα σχολίασε:
"Ύστερα απο απαίτηση του κοινού, οι Septicflesh με ενθουσιασμό ανακοινώνουν μια ιδιαίτερη συναυλία στην οποία η μπάντα επιτέλους θα ερμηνεύει το χαρακτηριστικό της σήμα κατατεθέν, το Symphonic Death Metal, παρέα με ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα και χορωδία, με πάνω απο 100 μουσικούς. Το show θα λάβει χώρα σε ένα απο τα γνωστότερα θέατρα του Μεξικού, το Metropolitan Theater, στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και θα καταγραφεί προκειμένου να κυκλοφορήσει σε DVD. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να να γίνετε μέρος της σημαντικής αυτής εμπειρίας και κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα."
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: