About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Live Report: Rock 'N' Roll Children, Need, Beggars, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band, Dead South Dealers @ Let’s Rock Festival (01-09-18)

Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και το bbr βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο Let’s Rock Festival, το οποίο διοργανώνεται απο το 2011 απο τους Beer Drinkers & Hell Raisers στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο των Οινοφύτων. Στο έβδομο κατά σειρά Let’s Rock Festival συμμετείχαν οι Rock 'N' Roll Children, Need, Beggars, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band και Dead South Dealers σε μια βραδιά που ξεσήκωσε και φέτος τα Οινόφυτα.
Live Report: Rock 'N' Roll Children, Need, Beggars, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band, Dead South Dealers @ Let’s Rock Festival (01-09-18)

Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και το bbr βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο Let’s Rock Festival, το οποίο διοργανώνεται απο το 2011 απο τους Beer Drinkers & Hell Raisers στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο των Οινοφύτων.

Στο έβδομο κατά σειρά Let’s Rock Festival συμμετείχαν οι Rock 'N' Roll Children, Need, Beggars, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band και Dead South Dealers σε μια βραδιά που ξεσήκωσε και φέτος τα Οινόφυτα.

Η καλή διοργάνωση, η ελεύθερη είσοδος και το πλούσιο merchandise σε συνδυασμό με την άψογη εμφάνιση των συγκροτημάτων και τον προσεγμένο ήχο, μας έκανε ξανά να αφεθούμε στο μαγικό ταξίδι των Beer Drinkers & Hell Raisers που κάθε χρόνο μας αποδεικνύουν πως η τρέλα τους για την καλή μουσική είναι πηγαία και μας παρασέρνουν στο ξέφρενο "πάρτι" τους.

Την βραδιά άνοιξαν οι  Dead South Dealers που με την heavy rock/southern μουσική τους και την δυνατή σκηνική παρουσία του τραγουδιστή τους κέρδισαν τις εντυπώσεις και μας προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο για την συνέχεια.
Setlist: 
Keep em coming
Fairies of the Swamp
D.S.D
Note to Self
Gone
Walk through the Line
Vinnie the Vet
Exile
Wrong Cargo.

Τη σκυτάλη πήραν οι Mr. Highway Band, οι οποίοι συμμετείχαν για δεύτερη φορά στο φεστιβάλ, και που μέσα στον rock americana/Country/Blues οίστρο τους μας εξέπληξαν ευχάριστα, εκτός των άλλων, και με την διασκευή τους στο "Turn The Page" του μοναδικού Bob Seger.
Setlist: 
Overdose
Timemachine
Greed, Forever
Open The Door
Turn The Page (Bob Seger cover)
The River And The Town
Revolution.

Σειρά στη σκηνή πήρε το psychedelic/blues/rock ντουέτο The Big Nose Attack που ομολογώ πως δεν είχα την ευκαιρία να δω ζωντανά ξανά στο παρελθόν. Πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση με γεμάτο ήχο που δεν περιμένεις εύκολα απο ένα δίδυμο που καταπιάνεται μουσικά μόνο με κιθάρα, φωνητικά και ντραμς. Σίγουρα θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα στο κοινό και σε επόμενα live τους.
Setlist: 
She is a Witch (ακυκλοφόρητο)
Dirty Emma
Not the One
Yeah (that girl)
Let the Love Shine
50 Shades of Shame
Monday Morning Spaghetti
Adam and Eve
Left Alone
Down with Me

Επόμενοι οι Beggars που μας ανέβασαν με το stoner rock με southern πινελιές ήχο τους, και που σίγουρα θα έκαναν τον Lemmy περήφανο απο εκεί ψιλά με τις εμφανείς επιρροές τους στους Motörhead.
Setlist: 
Motorchrist
Βook Οf Days
That Road
Jesse James
Oh Well
Lightning
Chief Commander
Devil’s Highway
Not My War
I Don’t Know.

Τους Beggars διαδέχονται οι Need οι οποίοι, όπως ήταν αναμενόμενο, μας καθήλωσαν με τις μακροσκελείς progressive metal συνθέσεις τους. Ένα απο τα συγκροτήματα που δεν χορταίνεις να ακούς και τα παιδιά τα έδωσαν όλα αν και κάποια προβλήματα στον ηλεκτρισμό είχαν ως αποτέλεσμα να κόβεται το ρεύμα σχεδόν ανα 10 λεπτά (ευτυχώς μετά απο το τέλος κάθε κομματιού). Αν και δεν είναι οτι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα συγκρότημα επι σκηνής, ο τραγουδιστής της μπάντας, Γιάννης Βογιατζής, αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση και οι Need μας αντάμειψαν με μια εξαιρετική εμφάνιση.
Setlist: 
Rememory
Alltribe
Tilikum
Mother Madness
Hegaiamas

Την βραδιά έκλεισαν οι Rock 'n' Roll Children, η tribute band στον τεράστιο Ronnie James Dio, που ξεσήκωσε τον κόσμο ο οποίος γινόταν ένα με τα διαχρονικά, θρυλικά τραγούδια του αξέχαστου Dio . Οι Rock 'n' Roll Children ωστόσο μας έκρυβαν κάποιες εκπλήξεις και με μεγάλη χαρά τους απολαύσαμε να ερμηνεύουν το "Bark at the Moon" του Ozzy Osbourne αλλά και το εκπληκτικό "Edge of Thorns" των Savatage με τον Γιάννη  Βογιαντζή των Need στο μικρόφωνο. Στη σκηνή εκτός απο τον Γιάννη  Βογιαντζή, ο οποίος πέρα απο το "Edge of Thorns" ερμήνευσε και το "Holy Diver",  ανέβηκε επίσης ο Γιάννης Βαρβατσούλης των 4LT ο οποίος τραγούδησε το "Egypt", καθώς και ο Πέτρος Καραλής των False Metal απο τον οποίο ακούσαμε το "Rainbow in the Dark".
Setlist: 
Tarot Woman
Man on the Silver Mountain
Children of the Sea
One Night in the City
Stargazer, Kill The King
Holy Diver [Γιάννης Βογιαντζής]
Gates of Babylon
Rock 'n' Roll Children
Egypt  [Γιάννης Βαρβατσούλης]
Last in Line
Rainbow in the Dark [Πέτρος Καραλής]
Falling off the Edge of the World
Temple of the King
Edge of Thorns (Savatage) [Γιάννης Βογιαντζής]
Bark at the Moon (Ozzy Osbourne)
Die Young
Don't Talk to Strangers
Heaven and Hell

Μια τρομερή βραδιά στα Οινόφυτα που σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Οι ερμηνείες απο όλα τα συγκροτήματα ανεξαιρέτως, η μαγική ατμόσφαιρα και η πολύ καλή δουλειά των Beer Drinkers & Hell Raisers στη διοργάνωση, μας έκαναν να περάσουμε υπέροχα.

Rock 'N' Roll Children, Need, Beggars, The Big Nose Attack, Mr. Highway Band and Dead South Dealers,  we salute you!

Το bbr με συνοδοιπόρους του τους John Vlahidis και Γιάννη Λυκούδη (Riseout Productions) θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει το κλίμα της βραδιάς με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Ανταπόκριση: LV
Φωτογραφίες: John Vlahidis, Giannis Lykoudis (Riseout Productions)

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: