About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JOY DIVISION: Νέο βιβλίο για το θρυλικό συγκρότημα

Νέο βιβλίο για τους Joy Division αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019. Ο πρώην δημοσιογράφος Jon Savage, ο οποίος έγραψε το βιβλίο "England’s Dreaming" βασιζόμενο στην punk σκηνή , επιστρέφει με το βιβλίο "This Searing Light, the Sun and Everything Else: Joy Division – The Oral History".
JOY DIVISION: Νέο βιβλίο για το θρυλικό συγκρότημα

Νέο βιβλίο για τους Joy Division αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019. Ο πρώην δημοσιογράφος Jon Savage, ο οποίος έγραψε το βιβλίο "England’s Dreaming" βασιζόμενο στην punk σκηνή , επιστρέφει με το βιβλίο "This Searing Light, the Sun and Everything Else: Joy Division – The Oral History".

Το βιβλίο μεταφέρει την ιστορία του ιστορικού post-punk συγκροτήματος μέσα απο συνεντεύξεις των Peter Hook, Bernard Sumner και Stephen Morris, της χήρας του θρυλικού frontman Ian CurtisDeborah Curtis, του γραφίστα της Factory Records, Peter Saville, αλλά και πολλών άλλων που γνώριζαν τον ταλαντούχο τραγουδιστή.

"This Searing Light, the Sun and Everything Else: Joy Division – The Oral History"

Το "This Searing Light, the Sun and Everything Else: Joy Division – The Oral History" θα είναι διαθέσιμο στην Αγγλία στις 7 Μαρτίου και στην Β.Αμερική στις 23 Απριλίου, μέσω της Faber & Faber.

Το βιβλίο διαδέχεται το ντοκιμαντέρ του Savage για τους Joy Division το 2007 και ολοκληρώνει τρεις δεκαετίες συνεντεύξεων με πρόσωπα κλειδιά σχετικά με την σπουδαία μουσική κληρονομιά του θρυλικού συγκροτήματος απο το Μάντσεστερ.  
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: