About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Έρχεται τον Νοέμβριο το βιβλίο "AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years"

Στις 14 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει την Jawbone Press το βιβλίο "AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years" που, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, ασχολείται με την περίοδο 1973-1980 που πίσω απο το μικρόφωνο των AC/DC ήταν ο αξέχαστος Bon Scott.
Έρχεται τον Νοέμβριο το βιβλίο "AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years"

Στις 14 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει την Jawbone Press το βιβλίο "AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years" που, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, ασχολείται με την περίοδο 1973-1980 που πίσω απο το μικρόφωνο των AC/DC ήταν ο αξέχαστος Bon Scott.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Jeff Apter, ο οποίος έγραψε το "High Voltage: The Life Of Angus Young, AC/DC's Last Man Standing" και που συνεργάστηκε με τον πρώην μπασίστα των AC/DCMark Evans, για την συγγραφή των απομνημονευμάτων του με τίτλο "Dirty Deeds" καθώς και με τον πρώην μάνατζερ της θρυλικής μπάντας, Michael Browning, για το βιβλίο του "Dog Eat Dog".

Το "AC/DC 1973-1980: The Bon Scott Years" είναι γεμάτο με σπάνιο φωτογραφικό υλικό, και συγκεντρώνει όλα τα σημαντικά γεγονότα της ξέφρενης αυτής περιόδου, ξεκινώντας απο την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος σε κάποιο προάστιο του Σίδνεϊ , πριν ακόμα η Margaret Young, αδελφή των Malcolm και Angus, σκεφτεί το όνομα AC/DC που τους συντροφεύει μέχρι σήμερα.

Το βιβλίο κορυφώνεται με το "Highway To Hell", το άλμπουμ του 1979 που άνοιξε διάπλατα στο συγκρότημα τον δρόμο για την τεράστια επιτυχία του "Back In Black" και των υπόλοιπων άλμπουμ που ακολούθησαν καθώς και με τον πρόωρο θάνατο του Bon Scott, που προκάλεσε τόσο το τέλος όσο και μια νέα αρχή για την μπάντα.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: