About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ARCHITECTS: Νέο album τον Νοέμβριο. Video για το πρώτο single "Hereafter"

Οι Architects επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Βρετανών μετά απο τον θάνατο του ιδρυτή, κιθαρίστα και βασικού συνθέτη Tom Searle, τιτλοφορείται "Holy Hell" και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.
ARCHITECTS: Νέο album τον Νοέμβριο. Video για το πρώτο single "Hereafter"

Οι Architects επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Βρετανών μετά απο τον θάνατο του ιδρυτή, κιθαρίστα και βασικού συνθέτη Tom Searle, τιτλοφορείται "Holy Hell"  και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα παρουσίασε το video του πρώτου single "Hereafter", προσφέροντάς μας μια πρώτη γεύση απο την επικείμενη κυκλοφορία.

Χρέη κιθαρίστα αναλαμβάνει μόνιμα ο Josh Middleton των Sylosis.

Ο αδελφός του εκλιπόντος Tom Searle και ντράμερ του συγκροτήματος, Dan Searle, σχολίασε αναφορικά με το νέο άλμπουμ:
"Τους πρώτους εκείνους μήνες μετά τον θάνατο του Tom δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω καθόλου και ένιωθα τόσο δυστυχισμένος και ανήσυχος! Το αγνόησα και απλά προσπάθησα να συνεχίσω. Γνώριζα όμως πως απο κάποιο σημείο θα έπρεπε να μάθω μέσα απο αυτό. Τελικά υπήρχαν δύο επιλογές. Είτε να λυπάσαι τον εαυτό σου και να πιστεύεις πως ο κόσμος είναι ένα φρικτό μέρος για να ζεις και να το αφήσεις να σε νικήσει, είτε να αντλήσεις έμπνευση από όλο αυτό και να ζήσεις τη ζωή που ο Tom θα ήθελε να ζήσουμε. Ήμουν αρκετά ανήσυχος σχετικά με τους ανθρώπους που έβγαζαν κάποιο μελαγχολικό μήνυμα μέσα απο το άλμπουμ. Ένιωσα ιδιαίτερη ευθύνη και ήθελα να δώσω ένα φως στο τέλος του τούνελ για όλους όσους περνούν δύσκολες στιγμές."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: