About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PENDULUM ZERO: "Healing Season" - Νέο single και video clip

Οι Θεσσαλονικείς Pendulum Zero κυκλοφόρησαν το νέο τους single και video clip για το κομμάτι "Healing Season" απο το επερχόμενο άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Straight From The Heart Records τον Οκτώβριο του 2018.
PENDULUM ZERO: "Healing Season" - Νέο single και video clip

Οι Θεσσαλονικείς Pendulum Zero κυκλοφόρησαν το νέο τους single και video clip για το κομμάτι "Healing Season" απο το επερχόμενο άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Straight From The Heart Records τον Οκτώβριο του 2018.

Λίγους μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, οι Pendulum Zero, αναμορφωμένοι πλέον, κυκλοφορούν το νέο τους video clip για το κομμάτι “Healing Season”.

Ακολουθώντας το μονοπάτι που έχουν χαράξει, το νέο τους κομμάτι αποτελεί μια Experimental Metalcore πρόταση, με έντονες αλλά φιλτραρισμένες τις Nu Metal, Post Hardcore και Deathcore επιρροές τους.

Το σενάριο του clip είναι μια ιδέα της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Σοφίας. Την ηχογράφηση, τη μίξη και το master του δίσκου έχει αναλάβει ο Stelios ‘Stelth’ Koslidis, ενώ στην ηχογράφηση συνέβαλε και το Παντελής Μπένος (CircusVeil, Astrarot). Στα φωνητικά του “Healing Season” συμμετέχει ο Τάσος Βότσης των Embrace The Paradox.

Σκηνοθεσία, film, edit: Tasos Am. / CineVeil Visuals.
Make Up: Cindy Tane
Έπαιξαν οι: Τάσος Βότσης, Βαγγέλης Βέτσος, Φιλοξένης Κώστας, Αργυρώ Μπαλατσού, Σταυρούλα Λιόφτη, Άγγελος Γεωργιάδης, Ζωή Τουλούδη, Σώτος Ντουγιουντζόγλου

Το “Healing Season” περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018 μέσω της Straight From The Heart Records και θα περιλαμβάνει δέκα ολοκληρωμένα κομμάτια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εξώφυλλο και το tracklist, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Facebook: https://www.facebook.com/pendulumzeroband/
Instagram: https://www.instagram.com/pendulumzero/?hl=en


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: