About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ROTTING CHRIST: Ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις του νέου album

Οι Rotting Christ μπήκαν στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ. Ο διάδοχος του "Rituals" (2016) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 απο την Season of Mist.
ROTTING CHRIST: Ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις του νέου album

Οι Rotting Christ μπήκαν στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ. Ο διάδοχος του "Rituals" (2016) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 απο την Season of Mist.

Την παραγωγή της νέας δισκογραφικής δουλειάς της ελληνικής μπάντας ανέλαβε ο ίδιος ο Σάκης Τόλης, ενώ η μίξη και το mastering θα γίνει απο τον Jens Bogren (Amon Amarth, Kreator, Dimmu Borgir, Opeth, Katatonia).

Αναφορικά με το νέο άλμπουμ ο Σάκης Τόλης σχολίασε:
"Ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια στο δρόμο, προωθώντας το τελευταίο μας άλμπουμ" Rituals ", ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε τον διάδοχο του. Ένα άλμπουμ που θα είναι εμπνευσμένο από τις έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες που προέκυψαν κατα την διάρκεια των δύο αυτών χρόνων στο δρόμο οι οποίες, όπως φαίνεται, είναι οι πιο σκοτεινές και πιο μυστικιστικές μας επιρροές μέχρι τώρα στην καριέρα μας! Ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα σας απογοητεύσουμε! "
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: