About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BUILDING CHAOS: "Bourbon Times"

Building Chaos. Ένα Αθηναϊκό συγκρότημα με χαοτικές καταστάσεις στο full! Ένα album που ανυπομονούσαμε να το ακούσουμε και επιτέλους το έχουμε στα χέρια μας. Με στοιχεία country, thrash, blues, southern και heavy δημιουργούν το δικό τους…χάος!
BUILDING CHAOS: "Bourbon Times"

Building Chaos.  Ένα Αθηναϊκό συγκρότημα με χαοτικές καταστάσεις στο full!

Ένα album που  ανυπομονούσαμε να το ακούσουμε και επιτέλους το έχουμε στα χέρια μας. Με στοιχεία country, thrash, blues, southern και heavy δημιουργούν το δικό τους…χάος!

Αναρωτιέστε πως γίνετε να υπάρχουν όλα αυτά μαζί;  Kαι όμως υπάρχουν…οι Building Chaos τα παντρεύουν άνετα με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο album αυτό δεν θα ακούσουμε μόνο βαρύ μέταλλο και thrash, αλλά και την πιο country και blues πλευρά τους. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα κομμάτια είναι το "Blood Boil" με ρυθμικές ακουστικές κιθάρες και ποικίλες συναισθηματικές αποχρώσεις να είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν επίπεδο στις συνθέσεις των BuildingChaos,  οι οποίοι προσφέρουν στους οπαδούς τους ένα χορταστικό album.

Χορταστικό και αναμφισβήτητα  πολύ, πολύ ενδιαφέρον και απροσδόκητο, καθώς ακούγοντας κάποιο από τα υπόλοιπα  τραγούδια του “BourbonTimes”, όπως για παράδειγμα  το “”Texas Jack” Reed” και το δαιδαλώδες “The King Is High”  με τη σκοτεινή χροιά του,  δεν θα ξέρεις τι θα σε βρει στη επόμενη στροφή, πράγμα που κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον το όλο άκουσμα!

To “BourbonTimes” περιέχει  12 τραγούδια και κυκλοφορεί από την “Someone Shaved my Ass”.


"Bourbon Times"  tracklist

1. Blood Boil
2. “Texas Jack” Reed
3. Until the End
4. Ritual
5. The Hunt
6. Let the River Bear Your Bones
7. Snakefang
8. The King is High
9. Blink of the Eye
10. Heavy Chains
11. D.O.W.N.
12. California Love



'Αφροδίτη Κ.' for bbr

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: