About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

VICIOUS KNIGHTS: Ακούστε το νέο κομμάτι "Emptiness (A way of Life)"

Οι Θεσσαλονικείς death/thrash metallers Vicious Knights έδωσαν στη δημοσιότητα το τραγούδι "Emptiness (A way of Life)" απο το καινούργιο τους EP με τίτλο "Malevolent Spirits" που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.
VICIOUS KNIGHTS: Ακούστε το νέο κομμάτι "Emptiness (A way of Life)"

Οι Θεσσαλονικείς death/thrash metallers Vicious Knights έδωσαν στη δημοσιότητα το τραγούδι "Emptiness (A way of Life)" απο το καινούργιο τους EP με τίτλο "Malevolent Spirits" που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Απολαύστε το παρακάτω!


Vicious Knights

Οι Vicious Knights είναι ένα Death/Thrash συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2015 από τον Αντώνη 'Harvester' (Φωνή Κιθάρα) και Ηλία 'Λιάκο' (Τύμπανα). Ο μπασίστας μας Παναγιώτης μπήκε στην μπάντα μερικούς μήνες μετά. Κάποιες από τις επιρροές μας είναι μπάντες όπως οι Kreator, Destruction, Sepultura, Metallica κυρίως από τις κυκλοφορίες τους την δεκαετία του 80'. Το 2016  κυκλοφορήσαμε ένα DEMO υπό το όνομα OBSESSION το οποίο περιείχε τρία τραγούδια (δύο δικά μας και ένα cover). Το DEMO και το E.P. ηχογραφήθηκαν και επεξεργάστηκαν στο Revolver Studio στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει διάφορα live στην Θεσσαλονίκη σε μαγαζιά όπως το Eightball Club και Silver Dollar.

Links :
Facebook Page : https://www.facebook.com/viciousknights.Band/
Demo(2016) link : https://viciousknights.bandcamp.com/album/demo-2016
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCwfQX2RdJC_M69ntgKF5kIQ

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: