About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SUSPERIA: Video για το νέο κομμάτι "My Darkest Moment"

Οι Susperia που αποτελούνται απο πρώην μέλη των Dimmu Borgir, Satyricon και Old Man's Child, παρουσίασαν το video του "My Darkest Moment" απο το νέο τους full length album με τίτλο "The Lyricist" που κυκλοφορεί στις 16 Μαρτίου μέσω της Agonia Records.
SUSPERIA: Video για το νέο κομμάτι "My Darkest Moment"

Οι Susperia που αποτελούνται απο πρώην μέλη των Dimmu Borgir, Satyricon και Old Man's Child, παρουσίασαν το video του "My Darkest Moment" απο το νέο τους full length album με τίτλο "The Lyricist" που κυκλοφορεί στις 16 Μαρτίου μέσω της Agonia Records.

Πρόκειται για το δεύτερο video μέσα απο την επικείμενη νέα δισκογραφική δουλειά των Νορβηγών blackened thrash/heavy metallers μετά το ομότιτλο "The Lyricist", ενώ έχουμε επίσης ακούσει το "I Entered" μέσω του επίσημου lyric video που το συνοδεύει.

Ο διάδοχος του "Attitude" (2009) ηχογραφήθηκε σε τρία διαφορετικά στούντιο στην Νορβηγία μεταξύ Φεβρουαρίου του 2015 και Μαΐου του 2016 και αργότερα ο Marius Strand ανέλαβε την μίξη και το mastering στο Strand Studio (Chrome Division, The Wretched End, In Vain). Το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε απο τον Vincent Fouquet.

"The Lyricist" tracklist:

1. I Entered
2. Heretic
3. The Lyricist
4. My Darkest Moment
5. Day I Died
6. Void
7. Feed The Fire
8. Whore Of Man
9. Come Alive

Προπαραγγελίες:



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: