About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MINISTRY: Video για το νέο κομμάτι "Twilight Zone"

Οι Ministry παρουσίασαν το video του "Twilight Zone" απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "AmeriKKKant" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast Records στις 9 Μαρτίου.
MINISTRY:  Video για το νέο κομμάτι "Twilight Zone"

Οι Ministry παρουσίασαν το video του "Twilight Zone" απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "AmeriKKKant" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast Records στις 9 Μαρτίου.

Το video, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου,  παίρνει τον θεατή μαζί του σε μια μακάβρια περιήγηση μέσα από το σημερινό κλίμα των αμερικανικών ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, της επιχειρηματικής προπαγάνδας και της υποκριτικής συκοφαντίας.

Γυρίστηκε λίγο έξω απο το Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο και συμμετέχει ο Al Jourgensen,  οι κιθαρίστες των MinistySin Quirin και Cesar Soto, ο μπασίστας Tony Campos (Fear Factory, Static X) , ο κιμπορντίστας John Bechdel (Killing Joke, Fear Factory), ο DJ Swamp (Beck, the Crystal Method), και ο ντράμερ Derek Abrams.

Στην επικείμενη νέα δισκογραφική δουλειά των industrial metallers, μέσα απο την οποία έχουμε επίσης ακούσει επίσης τα κομμάτια "Antifa" και "Wargasm"   θα συμμετέχουν ως guests οι DJ Swamp (Beck), Burton C. Bell (Fear Factory), Arabian Prince (N.W.A.) και Lord Of The Cello.

Ο διάδοχος του "From Beer To Eternity" (2013) ηχογραφήθηκε στα Caribou Studios στον Καναδά μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2017. Την παραγωγή ανέλαβε ο Al Jourgensen και εξώφυλλο ο Sam Shearon.

Η θεματολογία του "AmeriKKKant" είναι επηρεασμένη απο την πολιτική των ΗΠΑ και πηγάζει απο την οργή του Jourgensen για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Αμερική.

Ministry - "AmeriKKKant"

"AmeriKKKant" tracklist:

01. I Know Words
02. Twilight Zone
03. Victims Of A Clown
04. TV5/4Chan
05. We're Tired Of It
06. Wargasm
07. Antifa
08. Game Over
09. AmeriKKKa


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: