About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GUNGNIR: Ακούστε το νέο κομμάτι "Fenrir"

Οι Gungnir παρουσίασαν το κομμάτι "Fenrir" απο το επερχόμενο EP που θα φέρει τον τίτλο "Ragnarök". Απο το την εν λόγω κυκλοφορία έχουμε επίσης ακούσει την διασκευή στο κομμάτι "Enter the Eternal Fire" των Bathory με τον ιθύνων νου των Ancient, Aphazel στα φωνητικά. Οι Gungnir παρουσίασαν το κομμάτι "Fenrir" απο το επερχόμενο EP που θα φέρει τον τίτλο "Ragnarök". Απο το την εν λόγω κυκλοφορία έχουμε επίσης ακούσει την διασκευή στο κομμάτι "Enter the Eternal Fire" των Bathory με τον ιθύνων νου των Ancient, Aphazel στα φωνητικά.
GUNGNIR: Ακούστε το νέο κομμάτι "Fenrir"

Οι Gungnir παρουσίασαν το κομμάτι "Fenrir" απο το επερχόμενο EP  που θα φέρει τον τίτλο "Ragnarök". Απο το την εν λόγω κυκλοφορία έχουμε επίσης ακούσει την διασκευή στο κομμάτι "Enter the Eternal Fire" των Bathory με τον ιθύνων νου των AncientAphazel στα φωνητικά.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση της ελληνικής μπάντας

"Ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι από το επερχόμενο ντεμπούτο EP μας με τίτλο "Ragnarök". Το EP θα κυκλοφορήσει από την Metal Throne Productions σε CD (περιορισμένο στα 500) και σε κασέτα από την Mercyful Hell Prods (περιορισμένο στα 150)"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: