About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLITZKRIEG: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους album

Οι θρυλικοί Blitzkrieg επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δίνουν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς.
BLITZKRIEG: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους album

Οι θρυλικοί Blitzkrieg επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δίνουν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Το άλμπουμ της ιστορικής NWOBHM μπάντας τιτλοφορείται "Judge Not", η κυκλοφορία του προγραμματίστηκε απο την Mighty Music για τις 27 Απριλίου και περιέχει 12 κομμάτια συμπεριλαμβανομένης της διασκευής των Βρετανών στο "Schools Out" του Alice Cooper

Οι ηχογραφήσεις του "Judge Not" έλαβαν χώρα στο Downcast Base HQ απο τον Phil Davies στην γενέτειρα της μπάντας, το Newcastle, και αυτή τη φορά οι Blitzkrieg αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικό στούντιο για την μίξη και συγκεκριμένα το Hansen Studios, το οποίο είναι υπεύθυνο για το άλμπουμ των Pretty Maids"Pandemonium", με τον Jonas Haagensen να αναλαμβάνει την επιμέλεια της μίξης.

Προπομπός του  "Judge Not" ήταν το πρόσφατο EP "Reign of Fire" που κυκλοφόρησε σε 7'' βινύλιο στις 8 Δεκεμβρίου. Θυμηθείτε το "Reign of Fire" μέσω του επίσημου video που το συνοδεύει.


"Judge Not" tracklist:

"Heretic"
"Who Is Blind"
"Forever Is A Long Time"
"Reign Of Fire"
"All Hell Is Breaking Loose"
"Without You"
"Loud And Proud"
"Angels Or Demons"
"Wide Legged And Headless"
"Falling Into Darkness"
"Judge Not Lest You Yourself Be Judged" (alternate album version)
"Schools Out" (Alice Cooper cover, bonus track)

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: