About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLAZE BAYLEY: Video για το νέο του κομμάτι "Prayers of Light"

Στις 2 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική δουλειά του Blaze Bayley με τίτλο "The Redemption Of William Black" η οποία αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας "Infinite Entanglement".
BLAZE BAYLEY: Video για το νέο του κομμάτι "Prayers of Light"

Στις 2 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική δουλειά του Blaze Bayley με τίτλο "The Redemption Of William Black" η οποία αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας "Infinite Entanglement".

Απο το επικείμενο άλμπουμ του πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, παρουσιάστηκε το video για το κομμάτι "Prayers of Light" στο οποίο συμμετέχουν οι Chris Jericho (Fozzy) και Luke Appleton (Iced Earth, Absolva).

Στο "The Redemption Of William Black" συμμετέχουν ως guests,  ο τραγουδιστής των FozzyChris Jericho, για τον οποίο ο Bayley δημιούργησε ξεχωριστό χαρακτήρα στην πλοκή του "Infinite Entanglement", και οι Luke Appleton (Iced Earth, Absolva),  Jo Robinson, Michelle Sciarrotta, Mel Adams, Liz Owen, Aine Brewer και Rob Toogood.

Το "The Redemption Of William Black" γράφτηκε απο τον Bayley και τον Chris Appleton των Absolva. Ο Appleton, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός στο επερχόμενο δέκατο προσωπικό άλμπουμ του Bayley, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του κιθαρίστα και των δεύτερων φωνητικών στην μπάντα για τις ηχογραφήσεις και την παγκόσμια περιοδεία μαζί με τους Martin McNee (ντραμς) και Karl Schramm (μπάσο/φωνητικά) οι οποίοι είναι επίσης μέλη των Absolva.


"The Redemption Of William Black" tracklist: 

"Redeemer"
"Are You Here"
"Immortal One"
"The First True Sign"
"Human Eyes"
"Prayers Of Light"
"18 Days"
"Already Won"
"Life Goes On"
"The Dark Side Of Black"
"Eagle Spirit"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: