About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο Pat Torpey των Mr. Big

Έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο ντράμερ και συνιδρυτής των Mr. Big, Pat Torpey. Ο Torpey ο οποίος έπασχε απο Πάρκινσον, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, απο επιπλοκές της νόσου.
Απεβίωσε ο Pat Torpey των Mr. Big

Έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο ντράμερ και συνιδρυτής των Mr. BigPat Torpey.

Ο Torpey ο οποίος έπασχε απο Πάρκινσον, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, απο επιπλοκές της νόσου.

Ο μπασίστας της μπάντας, Billy Sheehan, δήλωσε συγκινημένος:
"Αγαπητοί φίλοι, λυπάμαι που είμαι ο αγγελιαφόρος τέτοιων θλιβερών ειδήσεων. Ο Pat Torpey ήταν ο πιο στενός μου φίλος στη μουσική για πάνω απο 30 χρόνια. Έφυγε απο τη ζωή χθες (7 Φεβρουαρίου) απο επιπλοκές της νόσου Πάρκινσον. Ο Πατ ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα ποτέ το προνόμιο να γνωρίζω και την τιμή να συνεργαστώ. Όλοι εμείς στους Mr. Big τρέφαμε μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό γι'αυτόν. Αγαπήθηκε απ'όλους και απο όλους όσους τον γνώρισαν. Ήταν σίγουρα ένας απο τους καλύτερους rock drummers που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Παρακαλώ προσευχηθείτε για την γλυκιά γυναίκα και τον υπέροχο γιο του. Σε αγαπώ Πατ. Έκανες τον κόσμο καλύτερο. Θα μας λείψεις. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: