About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SACRED REICH: Εκτός συγκροτήματος ο Greg Hall

Ο Greg Hall ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την αποχώρησή του απο τους Sacred Reich. Σύμφωνα με τον ντράμερ της thrash metal μπάντας, τα νέα για την απόλυσή του ήρθαν ξαφνικά μέσω τηλεφώνου.
SACRED REICH: Εκτός συγκροτήματος ο Greg Hall

Ο Greg Hall ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την αποχώρησή του απο τους Sacred Reich. Σύμφωνα με τον ντράμερ της thrash metal μπάντας, τα νέα για την απόλυσή του ήρθαν ξαφνικά μέσω τηλεφώνου.
"Λοιπόν θέλω να το το μάθετε όλοι κατευθείαν απο εμένα. Δεν είμαι πλέον ντράμερ των  Sacred Reich. Απολύθηκα (μάλλον απότομα και τηλεφωνικά). Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή θα μάθετε την ιστορία την κατάλληλη στιγμή. Απλώς θα ήθελα να ξέρετε πόσο σημαντικό ήταν για μένα να παίζω για εσάς. Αυτές οι στιγμές στη σκηνή ήταν μερικές απο τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, Για να μπορέσω να δω και να κάνω πράξη αυτά τα πράγματα πέρασα απο απίστευτη οδύσσεια. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα, κανένας μας δεν ξέρει"
Ο Greg Hall είναι ένα απο ιδρυτικά μέλη των Sacred Reich και υπήρξε μέρος του συγκροτήματος απο την ίδρυσή του το 1985 μέχρι και το 1991 που αποχώρησε. Αντικαταστάθηκε απο τον ντράμερ Dave McClain με τον οποίο η μπάντα κυκλοφόρησε τα δύο τελευταία της άλμπουμ, το "Independent" (1993) και "Heal" (1996) και επανεντάχθηκε το 1997 για την κυκλοφορία του live album "Still Ignorant".

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: