About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

RUSH: Τίτλοι τέλους;

Ο κιθαρίστας Alex Lifeson σε συνέντευξή του στην Globe And Mail επιβεβαίωσε λίγο πολύ πως οι Rush έχουν τελειώσει και πως οι πιθανότητες να ακούσει κανείς νέα μουσική απο την μπάντα είναι ελάχιστες έως μηδενικές.
RUSH: Τίτλοι τέλους;

Ο κιθαρίστας Alex Lifeson σε συνέντευξή του στην Globe And Mail επιβεβαίωσε λίγο πολύ πως οι Rush έχουν τελειώσει και πως οι πιθανότητες να ακούσει κανείς νέα μουσική απο την μπάντα είναι ελάχιστες έως μηδενικές.
"Έχουν περάσει λίγο περισσότερο από δύο χρόνια από τότε που οι Rush έκαναν την τελευταία τους περιοδεία. Δεν σχεδιάζουμε πλέον να κάνουμε περιοδεία ή να ηχογραφήσουμε. Ουσιαστικά τελειώσαμε. Μετά απο 41 χρόνια νιώσαμε οτι ήταν αρκετά,"

Παρόλο που η τελευταία εμφάνιση των Rush έγινε πριν απο δύο χρόνια (2015) ο Lifeson δηλώνει πως μουσικά η ζωή του είναι πιο έντονη απο ποτέ:
"Γράφω πολύ. Γράφω για τέσσερα πέντε μικρά projects. Μου ζητάνε να παίξω κιθάρα με άλλους ανθρώπους. Το διασκεδάζω πραγματικά. Δεν υπάρχει μεγάλη πίεση. Είμαι όσο δημιουργικός θέλω και μπορώ να δουλέψω λίγο έξω απο τα συνηθισμένα, πράγμα που είναι πολύ ελκυστικό για μένα."

Ο κιθαρίστας συνεργάζεται με διάφορους καλλιτέχνες όπως τους Fu Manchu για το νέο τους άλμπουμ "Clone of the Universe" που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, για το 18-λεπτο κομμάτι "Il Mostro Atomico", και παράλληλα εκτελεί χρέη αρθρογράφου στην μηναία εφημερίδα West End Phoenix.

Παράλληλα του ζητήθηκε να πάρει μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή Crawford και παρόλο που είναι έξω απο τα νερά του δήλωσε πως είναι μια πρόκληση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστη.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: