About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ON THORNS I LAY: Ακούστε το "Olethros (Part II)" απο το επερχόμενο album

Μετά το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ "Aegean Sorrow", οι On Thorns I Lay παρουσίασαν ένα ακόμη κομμάτι απο την επερχόμενη νέα δισκογραφική τους δουλειά. Ο λόγος για το "Olethros (Part II)" το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.
ON THORNS I LAY: Ακούστε το "Olethros (Part II)" απο το επερχόμενο album

Μετά το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ "Aegean Sorrow", οι On Thorns I Lay παρουσίασαν ένα ακόμη κομμάτι απο την επερχόμενη νέα δισκογραφική τους δουλειά. Ο λόγος για το "Olethros (Part II)" το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Αναφορικά με το εν λόγω τραγούδι, το συγκρότημα σχολίασε:
"Είμαστε πολύ περήφανοι που σας προσφέρουμε ένα σκοτεινό μελαγχολικό κομμάτι το οποίο αντιπροσωπεύει  την προοπτική μας σχετικά με τον ονειρικό ήχο που αναζητάμε."
Ο κιθαρίστας Chris Dragamestianos συμπληρώνει:
"Ο "Όλεθρος" μιλάει για την μοναξιά της ψυχής σε αυτόν τον σκληρό κόσμο που ζούμε και το ταξίδι προς τη σωτηρία στον παράδεισο. Ο "Όλεθρος" είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πως οι On Thorns I Lay αγαπούν να χρησιμοποιούν ακουστικά κιθαριστικά μέρη με μελωδίες εκτελεσμένες σε Hammond. Αυτό το κάναμε επίσης και στα άλμπουμ Crystal Tears και Future Narcotic και θα το κάνουμε ξανά στο μέλλον. Το τραγούδι συνεχίζει με ένα άλλο σήμα κατατεθέν της μπάντας μας: Όμορφες διπλές κιθάρες πάνω στον ρυθμό και φοβερά σόλο απο τον δεύτερο κιθαρίστα μας. Πραγματικά αγαπώ αυτό το τραγούδι. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα."
Το όγδοο άλμπουμ της ελληνικής death/doom metal μπάντας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου απο την Alone Records σε CD και ψηφιακά, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε βινύλιο μέσω της Vinyl Division.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στα Devasoundz Studios απο τον Fotis Benardo (Rotting Christ, Septicflesh) με την μίξη και το mastering να αναλαμβάνει ο Dan Swanö (Edge Of Sanity, Bloodbath, Pan.Thy.Monium, Incision) στο Unisound AB Studio.

"Aegean Sorrow" tracklist:

“Intro”
“Aegean Sorrow”
“Erevos”
“In Emerald Eyes”
“Olethros Part I”
“Olethros Part II”
“The Final Truth”
“A Sign Of Sadness”
“Skotos”

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: