About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MINISTRY: Lyric video για το νέο κομμάτι "Wargasm"

Οι Ministry παρουσίασαν το lyric video του "Wargasm" απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "AmeriKKKant" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast Records στις 9 Μαρτίου.
MINISTRY: Lyric video για το νέο κομμάτι "Wargasm"

Οι Ministry παρουσίασαν το lyric video του "Wargasm" απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "AmeriKKKant" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast Records στις 9 Μαρτίου.

Στην επικείμενη νέα δισκογραφική δουλειά των industrial metallers, μέσα απο την οποία έχουμε επίσης ακούσει το κομμάτι "Antifa",  θα συμμετέχουν ως guests οι DJ Swamp (Beck), Burton C. Bell (Fear Factory), Arabian Prince (N.W.A.) και Lord Of The Cello.

Ο διάδοχος του "From Beer To Eternity" (2013) ηχογραφήθηκε στα Caribou Studios στον Καναδά μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2017. Την παραγωγή ανέλαβε ο Al Jourgensen και εξώφυλλο ο Sam Shearon.

Η θεματολογία του "AmeriKKKant" είναι επηρεασμένη απο την πολιτική των ΗΠΑ και πηγάζει απο την οργή του Jourgensen για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Αμερική:  ο πτωτικός σεβασμός για το Σύνταγμα των ΗΠΑ, η αυξανόμενη αποδοχή των απόψεων που αντικαθιστούν τα γεγονότα, η παρακμή της ηθικής των ηγετών, η ηθική και προσωπική ευθύνη τους προς τη χώρα και τους εκλογείς τους, και ο τρελός άνδρας στον Λευκό Οίκο.


"AmeriKKKant" tracklist:

01. I Know Words
02. Twilight Zone
03. Victims Of A Clown
04. TV5/4Chan
05. We're Tired Of It
06. Wargasm
07. Antifa
08. Game Over
09. AmeriKKKa


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: