About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JIMI HENDRIX: Ακούστε το ακυκλοφόρητο "Mannish Boy" (Muddy Waters)

Το τρίτο μέρος της τριλογίας των άλμπουμ με τις καλύτερες και σημαντικότερες ακυκλοφόρητες στούντιο ηχογραφήσεις του Jimi Hendrix, με τίτλο "Both Sides Of The Sky" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.
JIMI HENDRIX: Ακούστε το ακυκλοφόρητο "Mannish Boy" (Muddy Waters)

Το τρίτο μέρος της τριλογίας των άλμπουμ με τις καλύτερες και σημαντικότερες ακυκλοφόρητες στούντιο ηχογραφήσεις του Jimi Hendrix, με τίτλο "Both Sides Of The Sky" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.

Η επικείμενη κυκλοφορία περιέχει 13 στούντιο ηχογραφήσεις μεταξύ 1968 και 1970 εκ των οποίων οι 10 είναι ακυκλοφόρητες. Μια απο αυτές είναι και η διασκευή του Jimi Hendrix στο "Mannish Boy" του Muddy Waters, την οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Η εν λόγω διασκευή επανεξετάστηκε απο το τρίο που αργότερα έγινε γνωστό ως Band of Gypsys αποτελούμενο απο τον Jimi Hendrix, τον μπασίστα Billy Cox και τον ντράμερ Buddy Miles κατα τη διάρκεια την πρώτης τους ηχογράφησης στις 22 Απριλίου 1969 στο Record Plant στην Νέα Υόρκη.

Με την παραπάνω σύνθεση οι Band of Gypsys θα κάνουν την παρθενική δημόσια εμφάνισή τους στο Fillmore East για τέσσερις παραστάσεις την παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 1970 μέσα απο τις οποίες προέκυψαν οι κυκλοφορίες των "Band Of Gypsys" (1970) και "Machine Gun" (2016).

Το "Both Sides Of The Sky" θα είναι διαθέσιμο μέσω των Experience Hendrix L.L.C. και Legacy Recordings σε CD, συλλεκτικό διπλό βινύλιο 180 γραμμαρίων και ψηφιακά.


"Both Sides Of The Sky" tracklist:

01. Mannish Boy*
02. Lover Man*
03. Hear My Train A Comin'*
04. Stepping Stone*
05. $20 Fine*+
06. Power Of Soul^
07. Jungle*
08. Things I Used to Do#
09. Georgia Blues++
10. Sweet Angel*
11. Woodstock*+
12. Send My Love To Linda*
13. Cherokee Mist*

* Ακυκλοφόρητο
^ Αδημοσίευτη extended έκδοση
+ Με τον Stephen Stills
# Με τον Johnny Winter
++ Με τον Lonnie Youngblood


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: