About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου ο πρώην κιθαρίστας των Black Label Society, Nick Catanese

Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου κρίθηκε την περασμένη Τρίτη ο πρώην κιθαρίστας των Black Label Society, Nick Catanese.
Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου ο πρώην κιθαρίστας των Black Label Society, Nick Catanese

Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου κρίθηκε την περασμένη Τρίτη ο πρώην κιθαρίστας των Black Label Society, Nick Catanese.

Ο 46-χρονος Nicholas Catanese, ο οποίος αποχώρησε απο το συγκρότημα του Zakk Wylde το 2013,  εργαζόταν ως καθηγητής στο School of Rock στην Πενσιλβανία.

Ομολόγησε την ενοχή του σχετικά με την αποστολή άσεμνων φωτογραφιών και video σε μια 14χρονη μαθήτρια του και κρίθηκε ένοχος για παράνομη σεξουαλική επαφή με ανήλικους, διαφθορά ανηλίκου και διακινδύνευση παιδικής ευημερίας.

Το θύμα ανέφερε στους ερευνητές της υπόθεσης πως ο Catanese  επικοινωνούσε μαζί της μέσω μηνυμάτων στο Instagram. Της έστειλε μάλιστα φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα ζητώντας της να του στείλει ανάλογες δικές της φωτογραφίες. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο επι 17 χρόνια κιθαρίστας των Black Label Society, ζήτησε απο την μαθήτριά του να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις περιγράφοντας τι ακριβώς ζητούσε απο την ίδια να κάνει.

Η καταγγελία της κοπέλας εις βάρος του καθηγητή της έγινε τον περασμένο Απρίλιο όταν ανέφερε τις εν λόγω επικοινωνίες στον ιδιοκτήτη του σχολείου, David Blackrick. Σύμφωνα με τον Blackrick η συνεργασία του με τον Catanese είχε ήδη λάβει τέλος λόγω ανάλογου περιστατικού σε άλλη μαθήτρια.

Ο Catanese  καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη και σύμφωνα με τον νόμο Megan, για τα επόμενα 25 χρόνια δεν θα πρέπει να έρχεται σε οποιαδήποτε επικοινωνία/επαφή με παιδιά.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: