About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

CREMATORY: Οι λεπτομέρειες του επερχόμενου album

Οι Crematory έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο νέου τους άλμπουμ "Oblivion". Ο ντράμερ των Γερμανών gothic metaller, Markus Jüllich, έχει αρκετή εμπειρία για να γνωρίζει πως η εξέλιξη του συγκροτήματος εξαρτάται άμεσα απο νέες ιδέες και επιρροές με αποτέλεσμα να προσελκύσει τους κιθαρίστες Tosse Basler και Rolf Munkes και λίγο αργότερα τον μπασίστα Jason Mathias, εξασφαλίζοντας πως η μπάντα παραμένει σύγχρονη και ποικιλόμορφη μετά την κυκλοφορία του "Monument" (2016).
CREMATORY: Οι λεπτομέρειες του επερχόμενου album

Οι Crematory έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο νέου τους άλμπουμ "Oblivion".

Ο ντράμερ των Γερμανών gothic metaller, Markus Jüllich, έχει αρκετή εμπειρία για να γνωρίζει πως η εξέλιξη του συγκροτήματος εξαρτάται άμεσα απο νέες ιδέες και επιρροές με αποτέλεσμα να προσελκύσει τους κιθαρίστες Tosse Basler και Rolf Munkes και λίγο αργότερα τον μπασίστα Jason Mathias, εξασφαλίζοντας πως η μπάντα παραμένει σύγχρονη και ποικιλόμορφη μετά την κυκλοφορία του "Monument" (2016).

Μαζί με τον Markus Jüllich, την σύζυγό του, Katrin (πλήκτρα), και τον τραγουδιστή Felix Stass, η προσθήκη των τριών νέων μελών απέδωσε καρπούς στην επικείμενη κυκλοφορία, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το αποτέλεσμα του "Oblivion" .

Με το άλμπουμ αυτό οι Crematory πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Ενώ ο Markus Jüllich και ο παραγωγός Kristian Bonifer ήταν απασχολημένοι με τα βασικά της ηχογράφησης, κλήθηκαν οι  Stefan Glass, Dirk Riegner και Walter Stobbe να συνεισφέρουν επιπλέον στοιχεία στη δημιουργική διαδικασία.

Αναφορικά με αυτό ο Jüllich εξηγεί:
"Ο Dirk προέρχεται απο το indie και βοήθησε στην προσθήκη μιας σημαντικής νέας απόχρωσης στην χαρακτηριστική προσέγγιση των Crematory. Ο Stefan Glass είναι ειδικός στα ορχηστρικά μέρη και ο Walter Stobbe είναι ένας πραγματικός riff βιρτουόζος στην κιθάρα"

Το "Oblivion" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου μέσω της Steamhammer/SPV ενώ τέλη Απριλίου οι Crematory θα κάνουν περιοδεία στην Γερμανία με13 συναυλίες.


"Oblivion" tracklist:

"Expectation"
"Salvation"
"Ghost Of The Past"
"Until The Dawn"
"Revenge Is Mine"
"Wrong Side"
"Stay With Me"
"For All Of Us"
"Immortal"
"Oblivion"
"Cemetary Stillness"
"Blessed"
"Demon Inside"

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: