About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο πρώην ντράμερ των Judas Priest, Dave Holland

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Progreso, ο πρώην ντράμερ των Judas Priest, Dave Holland έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, σε ηλικία 69 ετών.
Απεβίωσε ο πρώην ντράμερ των Judas Priest, Dave Holland

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Progreso, ο πρώην ντράμερ των Judas PriestDave Holland έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Holland ζούσε στην απομονωμένη κοινότητα Lamas de Campos στην ορεινή περιοχή Fonsagrada του Lugo στη βορειοδυτική Ισπανία και άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lucus Augusti de Lugo, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του. Η σωρός του μουσικού αποτεφρώθηκε.

Ο Dave Holland (πρώτος αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία), υπήρξε ντράμερ των Judas Priest την περίοδο 1979 - 1989 και συμμετείχε στα κλασικότερα  άλμπουμ του συγκροτήματος όπως τα "British Steel" (1980), "Point Of Entry" (1981), "Screaming For Vengeance" (1982), "Defenders Of The Faith" (1984), "Turbo" (1986) και "Ram It Down" (1988).

Την δεκαετία του 70, πριν την ένταξή του στους Priest, υπήρξε μέλος των Βρετανών hard rockers Trapeze, μαζί με τον Glenn Hughes που αργότερα πήγε στους Deep Purple.

Το 2004 καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για την απόπειρα βιασμού 17χρονου εφήβου με ειδικές ανάγκες που παρακολουθούσε μαθήματα ντραμς απο τον Holland. Καταδίκη την οποία δεν αποδέχθηκε ποτέ ο Holland δηλώνοντας πως ήταν αθώος.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: