About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ROTTING CHRIST: 7" split EP με τους NECROMANTIA

Η Black Vomit Records ανακοίνωσε την προπαραγγελία μιας ειδικής 7" split κυκλοφορίας. Ο λόγος για το split EP των Necromantia και Rotting Christ με τίτλο "Primordial Evil".
ROTTING CHRIST:  7" split EP με τους NECROMANTIA

Η Black Vomit Records ανακοίνωσε την προπαραγγελία μιας ειδικής 7" split κυκλοφορίας. Ο λόγος για το split EP των Necromantia και Rotting Christ με τίτλο "Primordial Evil".

Σύμφωνα με την δισκογραφική εταιρία, στην μοναδικότητα του split, εκτός απο την αδιάψευστη και αναμφισβήτητη ποιότητα των δυο συγκροτημάτων, έγκειται και το βαθύ ιδεολογικό concept αλλά και η συνάφεια που έχει η επικείμενη κυκλοφορία.

Οι δύο μπάντες ακολουθούν την ιδεολογική έκφραση της εταιρίας αποτίοντας φόρο τιμής σε προηγούμενες γενιές σχηματίζοντας μια "άτυπη μουσική προγονολατρεία".

Οι Necromantia συμμετέχουν με την διασκευή τους στο κομμάτι "Death Rider" των Omen που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη συλλογή "Covering Evil (12 Years Doing The Devil's Work)" το 2001, ενώ η συμμετοχή των Rotting Christ σημειώνεται με τη διασκευή τους στο ομώνυμο κομμάτι των Black Sabbath.

Το EP θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 500 αντιτύπων, σε 400 αντίτυπα σε μαύρο βινύλιο, 100 σε ασημί βινύλιο μαζί με ένα t-shirt ειδικά σχεδιασμένο για την εν λόγω κυκλοφορία, 50 κόπιες μα το λογότυπο των Necromantia και 50 κόπιες με το λογότυπο των Rotting Christ.

Η προπαραγγελία έχει ήδη αρχίσει και μπορεί να γίνει απο εδώ.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: