About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MÖTLEY CRÜE: Ο Tommy Lee πουλάει το σπίτι του για 5 εκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με την LA Times ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, πουλάει το σπίτι του στο Calabasas της Καλιφόρνια για $4.995.000 δολάρια. Η τιμή, που θυμίζει τιμή προσφοράς σε σούπερ μάρκετ (τύπου: Μόνο €9,99) αντιστοιχεί σε 500 δολάρια ανα τετραγωνικό μέτρο.
MÖTLEY CRÜE: Ο Tommy Lee πουλάει το σπίτι του για 5 εκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με την LA Times ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, πουλάει το σπίτι του στο Calabasas της Καλιφόρνια για $4.995.000 δολάρια. Η τιμή, που θυμίζει τιμή προσφοράς σε σούπερ μάρκετ (τύπου: Μόνο €9,99) αντιστοιχεί σε 500 δολάρια ανα τετραγωνικό μέτρο.

Το σπίτι 10.000 τετραγωνικών μέτρων που εκτός της πισίνας σε σχήμα πιάνου διαθέτει γραφείο/βιβλιοθήκη, ξεχωριστό δωμάτιο για το κρασί σας, αίθριο, στούντιο, μπαρ, σαλόνι και τραπεζαρία, πέντε κρεβατοκάμαρες, 5 ½  (!) μπάνια και άλλες ανέσεις μπορεί να γίνει δικό σας με λιγότερο απο  5 εκατομμύρια δολάρια.

Όσοι ψάχνουν την ιδανική ευκαιρία για να αγοράσουν ένα αξιοπρεπές εξοχικό στο μαγευτικό Calabasas, ας ρίξουν μια ματιά στις φωτογραφίες που βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.latimes.com/business/realestate/hot-property/la-fi-hotprop-tommy-lee-calabasas-house-for-sale-20170531-story.html



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: