About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

RADIOHEAD: O Thom Yorke γράφει τη μουσική για το remake της ταινίας "Suspiria"

Ο Thom Yorke των Radiohead θα γράψει την μουσική για το remake της θρυλικής cult ταινίας τρόμου "Suspiria" του Dario Argento. Η ταινία βασίζεται στο κλασικό Ιταλικό horror film του 1977. Την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Luca Guadginio ο οποίος και επέλεξε τον Yorke για το ντύσιμο του soundtrack, αναφέροντας πως η συμμετοχή του ήταν ένα όνειρο για τον ίδιο το οποίο πραγματοποιείται.
RADIOHEAD: O Thom Yorke γράφει τη μουσική για το remake της ταινίας "Suspiria"

Ο Thom Yorke των Radiohead θα γράψει την μουσική για το remake της θρυλικής cult ταινίας τρόμου "Suspiria" του Dario Argento.  Η ταινία βασίζεται στο κλασικό Ιταλικό horror film του 1977. Την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Luca Guadginio ο οποίος και επέλεξε τον Yorke για το ντύσιμο του soundtrack, αναφέροντας πως η συμμετοχή του ήταν ένα όνειρο για τον ίδιο το οποίο πραγματοποιείται.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: η βραβευμένη με Όσκαρ Tilda Swinton , η Dakota Johnson ("Fifty Shades of Grey"), η Mia Goth ("A Cure For Wellness") και η Chloë Grace Moretz ("Kickass"), ενώ ενδιαφέρον προκαλεί και η συμμετοχή της αρχικής πρωταγωνίστριας του "Suspiria",  Jessica Harper.

Την παραγωγή ανέλαβαν οι Marco Morabito και Brad Fischer μέσω των εταιριών Frenesy Films και Mythology Entertainment αντίστοιχα, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο David Kajganich.

Το αριστουργηματικό soundtrack της ταινίας του 1977 είχαν αναλάβει οι σπουδαίοι Ιταλοί Goblin. τους οποίους θα έχουμε την χαρά να δούμε απο κοντά στις 12 Ιουνίου στο Κύτταρο!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο remake, το οποίο και αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Yorke ως σόλο καλλιτέχνης. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νεότερα!
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: