About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PAIN OF SALVATION: Αποχώρηση Ragnar Zolberg και επιστροφή Johan Hallgren

Λίγο μετά το τέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ "In The Passing Light Of Day", οι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Ragnar Zolberg και την αντικατάστασή του απο τον Johan Hallgren.
PAIN OF SALVATION: Αποχώρηση Ragnar Zolberg και επιστροφή Johan Hallgren

Λίγο μετά το τέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ "In The Passing Light Of Day", οι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν την αποχώρηση  του Ragnar Zolberg και την αντικατάστασή του απο τον Johan Hallgren.

Ο κιθαρίστας της Σόυηδικής μπάντας δημοσίευσε μια μακροσκελή ανακοίνωση με τα αίτια της αποχώρησής του. Ο κύριος λόγος της αποχώρησης είναι όπως αναφέρει η αλαζονική συμπεριφορά του Daniel Gildenlöw, που τον οδήγησε στο να του ζήτησε να φύγει απο το συγκρότημα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ενώ έγραψε μαζί με τον Gildenlöw το "In The Passing Light Of Day", ο δεύτερος  θεωρεί πως το άλμπουμ είναι δικό του και όχι όλης της μπάντας που συνέβαλλε και δούλεψε ομαδικά για την δημιουργία του.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Zolberg, ενώ επαγγελματικά το συγκρότημα πηγαίνει πολύ καλά, ο αρχηγός της μπάντας δεν έδωσε αυτά που αναλογούν στα μέλη των Pain Of Salvation τόσο οικονομικά όσο και πνευματικά. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως για δουλειά δύο χρόνων εισέπραξε μόλις €1000 τα οποία δεν ήταν ικανά ούτε να καλύψουν τα έξοδα των ταξιδιών.

Και πρόσθεσε:
"Ο Daniel αντί να επανορθώσει προσφέροντας καλύτερο μισθό ή και ακόμα να δώσει τα εύσημα όπως οφείλει, μου ζήτησε να αποχωρήσω απο την μπάντα.  Είμαι ευτυχής για όσα έμαθα τα τελευταία χρόνια καθώς και για τους ανθρώπους που γνώρισα. Είμαι όμως επίσης χαρούμενος που φεύγω. Τελικά ένα πράγμα που έμαθα τελευταία και νομίζω πως πρέπει να κρατήσω είναι το εξής: Ποτέ δεν πρέπει να παίρνεις τα εύσημα για την δουλειά των  άλλων. Απλά δεν είναι σωστό, είναι μεγάλη ασέβεια". 

Ο Zolberg εντάχθηκε στην μπάντα το 2012 και αποχώρησε το 2013, δηλώνοντας πως τίποτα δεν ήταν όπως περίμενε. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ύστερα απο περίπου ένα χρόνο του ζητήθηκε να επιστρέψει για μια συναυλία και δέχτηκε, όταν ο Daniel βρισκόταν στο νοσοκομείο.


Ο Gildenlöw με ανακοίνωσή του αντίστοιχα αναφέρει πως ύστερα απο χρόνια συνεργασίας με τον Zolberg, πιστεύει πως ήρθε η στιγμή  να χωρίσουν οι δρόμοι τους και δήλωσε οτι λυπάται που η μπάντα χάνει έναν σπουδαίο τραγουδιστή και πρόσθεσε πως ήταν φοβερό το συναίσθημα που ένιωσε γράφοντας μαζί του το τελευταίο άλμπουμ και πως του είναι ευγνώμον. Σημείωσε ωστόσο πως ο καιρός έδειξε ξεκάθαρα πως η θέση του δεν είναι σε αυτό το συγκρότημα. Μουσικά, ανέφερε, η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή αλλά υπάρχουν πολλές άλλες παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την ενδυνάμωση και σταθεροποίηση της μπάντας.

Εν συνεχεία ο Gildenlöw διαβεβαίωσε τους οπαδούς ότι το συγκρότημα συνεχίζει δυνατά χωρίς να μπαίνει σε περίοδο αμφισβήτησης και αστάθειας, δεδομένου οτι βρίσκονται σε μια πολύ καλή δισκογραφική εταιρία και μια πολύ καλή εταιρία management/booking οι οποίες έδειξαν κατανόηση και στήριξη στην απόφαση της μπάντας να αποχωρήσει ο Zolberg.

Ακολούθως ο Gildenlöw ανακοίνωσε την επιστροφή του Johan Hallgren στην σύνθεση των Pain Of Salvation, ο οποίος ήταν στις τάξεις της μπάντας την περίοδο 1997-2011.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: