About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι ILLUSORY στο bbr InQuiry

Οι ILLUSORY στο bbr InQuiry: "Η μουσική είναι μια «ψυχοθεραπεία» είτε είσαι ακροατής, είτε είσαι μουσικός και πρέπει να σε χαλαρώνει και να περνάς πάντα καλά, όχι να σου δημιουργεί νέα προβλήματα και άγχη."
Οι ILLUSORY στο bbr InQuiry
"Η μουσική είναι μια «ψυχοθεραπεία» είτε είσαι ακροατής, είτε είσαι μουσικός και πρέπει να σε χαλαρώνει 
και να περνάς πάντα καλά, όχι να σου δημιουργεί νέα προβλήματα και άγχη."


Οι Illusory, έχοντας κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ τους "Polysyllabic", απαντούν στο bbr InQuiry. Μας μίλησαν για την ιστορία της μπάντας που ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του '90, για την νέα τους δισκογραφική δουλειά και μας αποκαλύπτουν τι βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους. Μάθετε τα πάντα για τους Έλληνες heavy metallers στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί!



George Papantonis -Illusory
George Papantonis
Πώς δημιουργήθηκαν οι Illusory;
Γιώργος Π: Η μπάντα δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από τον Dee Θεοδώρου και τον Κώστα Χαραλαμπίδη (πρώην μπασίστας) με το όνομα Ivory Tower. Το 1995 και λίγο μετά την ηχογράφηση ενός tape demo της μπάντας, εντάχθηκα κι εγώ στο σχήμα. Λόγω σπουδών, στρατού και διαφόρων υποχρεώσεων των μελών, η μπάντα έμεινε αδρανής για περίπου τέσσερα χρόνια. Το 1999 ο Dee με το Νίκο Αραβανόπουλο (τότε πληκτρά της μπάντας), τον Κώστα Χαραλαμπίδη και ένα φίλο κιθαρίστα, τον Αποστόλη Κοσκινά, έγραψαν ένα κομμάτι, το οποίο έδωσε το έναυσμα για να ξαναμπούμε στη ρότα της μπάντας.

Η έναρξη της καινούριας χιλιετίας μας βρήκε να συνθέτουμε κομμάτια σε ένα home studio και να ηχογραφούμε ένα demo με δύο διασκευές, κυρίως για λόγους καλύτερης επαφής με το recording. Το 1996 κυκλοφόρησαν οι Γερμανοί Ivory Tower τον πρώτο τους δίσκο και λόγω του ότι δεν είχαμε κατοχυρώσει το όνομα εξαιτίας του νεαρού – τότε – της ηλικίας, αναγκαστήκαμε να το κάνουμε “The Ivory Tower”. Μετά από αλλαγές μελών καταλήξαμε σε ένα σταθερό σχήμα και ηχογραφήσαμε το promo album που το κυκλοφορήσαμε μόνοι μας και το δίναμε χέρι με χέρι, με απώτερο σκοπό την εύρεση μιας δισκογραφικής εταιρείας για την κυκλοφορία του. 

Δυστυχώς, το όνομα έπρεπε να αλλάξει για να γίνει η κυκλοφορία του ντεμπούτου μας το 2013, ώστε να μην υπάρξει conflict με τους Τεύτονες. Έτσι λοιπόν… γεννήθηκαν οι ILLUSORY. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε καταλήξει με ένα σταθερό σχήμα για αρκετό καιρό, να έχουμε δύο δίσκους στην πλάτη και ακόμα έναν στα σκαριά. Ευτυχώς, υπάρχει έμπνευση, φρεσκάδα και διάθεση από όλα τα παιδιά και όσο συνεχίζει αυτό θα κάνουμε καινούρια πράγματα!


Πώς προέκυψε το όνομα;
Κώστας: Η μπάντα ονομαζόταν Ivory Tower και το όνομα αυτό το είχε για πολλά χρόνια. Όταν μάθαμε ότι υπήρχε γερμανικό συγκρότημα με το ίδιο όνομα, το οποίο μάλιστα είχε βγάλει δουλειά δισκογραφικά σαν Ivory Tower, τότε θορυβηθήκαμε γιατί γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή αυτό θα το βρίσκαμε μπροστά μας. Όπως είπε και ο Γιώργος, προσθέσαμε ένα “The” στο υπάρχον όνομα, τέτοια τρικ όμως δεν σε σώζουν με τίποτα όταν πρόκειται να υπογράψεις συμβόλαιο και να βγάλεις δίσκο. Με την επικείμενη – τότε – κυκλοφορία του ντεμπούτου μας τέθηκε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις. Τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Ή υπογράφαμε με το όνομα που αγαπούσαμε τόσο πολύ και ρισκάραμε να εμπλακούμε σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις ή διαλέγαμε ένα καινούργιο όνομα και αποφεύγαμε το σκόπελο. Ξεκαθαρίζω εδώ πως σαν νέο μέλος τότε δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων να συμπάσχω με τα παιδιά που έχτισαν αυτή εδώ την μπάντα. Το όνομα Ivory Tower μου αρέσει παρά πολύ, πλην όμως δεν είχα μεγάλο πρόβλημα να το αφήσω πίσω μου προκειμένου να δραστηριοποιηθώ όπως πρέπει δισκογραφικά. 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν συζητήσαμε για το νέο όνομα. Έπεσαν στο τραπέζι πάνω από διακόσιες προτάσεις, μερικές από αυτές μάλιστα ήταν εμπνευσμένες. Το κουβεντιάζαμε για πολύ καιρό και κάποια στιγμή, όταν ήλθε και η λέξη ILLUSORY κατά δω και όταν πλέον νιώθαμε ότι κάπου το θέμα αυτό μας εξαντλούσε, κατασταλάξαμε στο εν λόγω. Η συγκεκριμένη λέξη σημαίνει «ψευδαισθητικός» και κατά μία έννοια ταυτίζεται με το ευρύτερο νόημα της φράσης “Ivory Tower”. Μας αρέσει παρά πολύ σαν όνομα, θεωρώ ότι ιντριγκάρει και στέκεται πολύ καλά σαν Metal όνομα.


George Konstantakelos -Illusory
George Konstantakelos
Ποιες είναι οι επιρροές σας;
Γιώργος Κ: Οι επιρροές μας σαν μπάντα είναι πολλές και κατά κύριο λόγο από μπάντες των 80’s, 90’s, όπως οι Maiden, Savatage, Queensryche, Metallica, κ.α. Οι δικές μου προσωπικές επιρροές είναι Maiden, Tool, Dream Theater, Deep Purple… και αν με αφήσεις θα λέω μπάντες μέχρι αύριο! (γέλια)

Πώς θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και απο τι εμπνέεστε;
Δημήτρης: Θεωρούμε ότι είμαστε μία κλασική Heavy Metal μπάντα, ίσως με κάποιες παραπάνω Prog επιρροές, οι οποίες μάλιστα φάνηκαν περισσότερο στο “Polysyllabic”. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πιστεύουμε ότι είμαστε μία αμιγώς Prog Metal μπάντα. Μάλιστα κάποιες φορές κομμάτι του Τύπου μας αναφέρει και ως Power/Prog Metal μπάντα, πράγμα το οποίο μας παραξενεύει ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά το στιχουργικό κομμάτι, πραγματευόμαστε διάφορα θέματα. Οι στίχοι μας μπορεί να πηγάζουν μέσα από την καθημερινότητα, από συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουμε, θέματα από την ιστορία, τη μυθολογία, φανταστικές ιστορίες κ.α. Γενικά δεν είμαστε μία θεματική μπάντα και μας αρέσει να γράφουμε για τα πάντα.


Υπάρχει κάποιο τραγούδι ή κάποιο album που θα θέλατε να είχατε γράψει;
Νικήτας: Έχουμε δηλώσει ότι οι επιρροές της μπάντας βρίσκονται στις δεκαετίες του ‘70 του ‘80 και του ‘90. Επομένως, αν υπάρχει κάποιο τραγούδι ή album που θα θέλαμε να έχουμε γράψει εμείς, βρίσκεται κάπου εκεί. Προσωπικά μου προκαλούν την ιδία αίσθηση με αυτήν των επιτυχιών μεγάλων συγκροτημάτων τραγούδια σαν τα “Ivory Tower”, “The Eyes Of Hades” και “Dreamshade”. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που τα δημιουργήσαμε εμείς!

Αυτό τον καιρό τι ακούγεται απο τα ακουστικά σας;
Γρηγόρης: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για όλους μας. Εγώ για παράδειγμα συνήθως ακούω Pantera, Arch Enemy και άλλες τέτοιου τύπου μπάντες, οι οποίες αποτελούν τις κύριες επιρροές μου. Αν και όλοι ακούμε διάφορες μπάντες, σίγουρα μας αρέσει να ακούμε τα δικά μας κομμάτια, είτε στα ακουστικά, είτε στο σπίτι, είτε στο αμάξι.

Costas Koulis -Illusory
Costas Koulis
Ποιο αγαπημένο σας συγκρότημα σας έχει απογοητεύσει στην πορεία του χρόνου;
Κώστας: Μουσικά κανένα. Μπορεί οι μπάντες που αγαπώ πολύ να έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς δίσκους που να μην με ξετρέλαναν ή που να με άφησαν και αδιάφορο, δεν το θεωρώ όμως αυτό απογοήτευση. Είναι κάτι το σύνηθες και χαρακτηρίζει μία πορεία. Υπάρχουν τα πάνω, υπάρχουν και τα κάτω. Θα σταθώ μόνο σε ένα σχήμα, για το οποίο δηλώνω ότι είμαι φανατικός οπαδός. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα ένιωθα όταν άρχισε να ξεδιπλώνεται η Queensryche σαπουνόπερα, η οποία οδήγησε στο «διαζύγιο» του Tate με την υπόλοιπη ομάδα. Κάθε νέο που δημοσιευόταν ήταν όλο και πιο μαύρο, όλο και χειρότερο από το προηγούμενο. Πραγματικά το χάρηκα που οι πλευρές έχουν βρει το δρόμο τους, έχω μάλιστα δει και ζωντανά στη σκηνή τα νέα «δεδομένα» και είμαι πλέον ευτυχής που τα παρατράγουδα έμειναν στο παρελθόν και μόνο εκεί.

Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Γιώργος Κ: Εννοείται με όλα τα μεγαθήρια που ακούγαμε όταν ήμασταν μικροί και μεγαλώσαμε με τη μουσική τους. Θα θέλαμε να συνυπάρξουμε στο ίδιο μουσικό σανίδι με πολλές από αυτές τις μπάντες, μεταξύ μας όμως αγαπάμε λίγο περισσότερο τους Maiden και αυτό θα ήταν πραγματικά ένα όνειρο ζωής.


Αν σας έλεγαν να κάνετε μια διασκευή σε κάποιο συγκρότημα που κινείται σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο απο το δικό σας και να το φέρετε στα μέτρα σας, ποιο τραγούδι θα επιλέγατε και γιατί;
Νικήτας: Χρειάστηκε ήδη μια φορά να ασχοληθούμε με διασκευές για το Samcro Festival - A live tribute to Sons of Anarchy. Ένα από τα τραγούδια με τα όποια έπρεπε να ασχοληθούμε ήταν το “No Milk Today” το οποίο μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά για να έρθει στο ύφος μας και είναι διαθέσιμο στο YouTube! Εκτός από το συγκεκριμένο Live, σπάνια ασχολούμαστε με διασκευές πόσο μάλλον με τραγούδια έξω από τον ήχο μας. Επομένως μια διασκευή μπαίνει στο πρόγραμμα της μπάντας σε περιπτώσεις κάποιας δουλειάς και όχι τόσο για προσωπική ευχαρίστηση!


Niki Danos -Illusory
Niki Danos
Πώς βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική σκηνή;
Γιώργος Π: Η ελληνική σκηνή… όταν ξεκινήσαμε τη δεκαετία του ’90 τα πράγματα ήταν δύσκολα για τη σκηνή. Ουσιαστικά ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις. Ευτυχώς αυτό στην πορεία άλλαξε! Η ελληνική Metal σκηνή έχει πλέον να δώσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα στον ακροατή. Όλα τα «παρακλάδια» έχουν πολύ καλές μπάντες, με πολύ καλούς μουσικούς, παίκτες, συνθέτες και εγώ προσωπικά βλέπω αισιόδοξα το μέλλον. Οι παραγωγές έχουν ανεβεί πολλά επίπεδα πια και οι μουσικοί το ψάχνουν (μη πω ότι το ψειρίζουν μέχρι εσχάτων) και φυσικά πολύ καλά κάνουν. Επειδή τίποτα δεν είναι τέλειο και η σκηνή έχει τις ατέλειές της, ένα μείον που εντοπίζω, κατά την άποψή μου, είναι η αλληλοϋποστήριξη όλων μας. Δυστυχώς το κακό ελληνικό μοτίβο του «έχω γνωστό» υπάρχει και στη σκηνή μας. Ελπίζω ότι σιγά σιγά όλο αυτό θα βελτιωθεί και θα πάρει το σωστό δρόμο.

Η μουσική είναι μια «ψυχοθεραπεία» είτε είσαι ακροατής, είτε είσαι μουσικός και πρέπει να σε χαλαρώνει και να περνάς πάντα καλά, όχι να σου δημιουργεί νέα προβλήματα και άγχη.


Ποια είναι η γνώμη σας για το free downloading; Βοηθάει ή όχι μια μπάντα;
Γιώργος Π: Free downloading… αναγκαίο κακό ή promotion; Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι και τα δύο που προανέφερα. Ζούμε πλέον στην ψηφιακή εποχή και ο καθένας μπορεί να βρει το οτιδήποτε στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, από την άλλη μεριά, οι οπαδοί και φίλοι του Rock και του Metal, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, είναι της νοοτροπίας του «αν μου αρέσει θα το αγοράσω». Επίσης είναι αρκετός ο κόσμος που στηρίζει τις εγχώριες μπάντες γιατί θέλει και όχι γιατί «πρέπει» και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Από τη μία μεριά, λοιπόν, το free downloading βοηθάει μια μπάντα από την άποψη ότι μπορεί να γίνει γνωστή άμεσα και σε όλον τον κόσμο χωρίς ιδιαίτερο κόπο… τρόπος του λέγειν… (γέλια). Από την άλλη όμως, οι μπάντες του δικού μας βεληνεκούς ζημιώνονται, γιατί ουσιαστικά το να πουλήσεις το υλικό σου είναι ο τρόπος να ισορροπήσεις τα έξοδά σου και να προχωρήσεις μπροστά δημιουργώντας καινούρια μουσική και κάνοντας την παραγωγή σου με τον τρόπο που θέλεις, χωρίς να περιορίζεσαι λόγω των οικονομικών της μπάντας. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το free downloading τελικά και βοηθάει, αλλά και δεν βοηθάει τις μπάντες.


Dee Theodorou -Illusory
Dee Theodorou 
Αυτό τον καιρό κυκλοφορεί μέσω της 7hard Records το δεύτερο άλμπουμ σας με τίτλο “Polysyllabic”.  Μιλήστε μας λίγο για αυτό.
Δημήτρης: To “Polysyllabic” κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου του 2016 από τη δισκογραφική εταιρεία 7hard / 7us Media Group. Ξεκινήσαμε να συνθέτουμε τα τραγούδια και να ηχογραφούμε τις προ-παραγωγές ενώ βρισκόμασταν στη διαδικασία της μίξης του ντεμπούτο album μας και κυριολεκτικά την επόμενη ημέρα της κυκλοφορίας του “The Ivory Tower” ξεκινήσαμε τις ηχογραφήσεις για το “Polysyllabic”. Να πω σε αυτό το σημείο ότι το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων έγινε στο studio της μπάντας, το iCave Studio. Την περίοδο των προ-παραγωγών είχαμε «μαζέψει» 18 τραγούδια από τα οποία πραγματικά κανένα δεν είχε την έννοια του filler. Διαλέξαμε λοιπόν με μεγάλη δυσκολία τα δεκατρία τραγούδια συν ένα (hidden track), τα οποία απαρτίζουν το “Polysyllabic”

Η ηχοληψία του μεγαλύτερου μέρους των ηχογραφήσεων, καθώς και όλο το editing έγιναν στο iCave Studio από εμένα, ενώ οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων και των φωνητικών έγιναν στα Matrix Studios από τον Γιάννη Πετρογιάννη. Μίξη και mastering από το Γιάννη Πετρογιάννη, παραγωγή του Γιάννη και δική μου. Η συνεργασία με τα Matrix Studios ήταν απίστευτα καλή και σήμανε την αρχή μιας συνεργασίας, η οποία θα συνεχιστεί και για τις επόμενες δουλειές της μπάντας.


Illusory - Polysyllabic
Στο “Polysyllabic” συναντάμε πολλούς αξιόλογους guest μουσικούς. Ποιοι μουσικοί συμμετέχουν και πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Κώστας: Θέλαμε πολύ να φιλοξενήσουμε κόσμο στο “Polysyllabic”. Είμαστε πολλά χρόνια ενεργό συγκρότημα, έχουμε παίξει σε πολλά μέρη, με ακόμα περισσότερες μπάντες και κάποια στιγμή θελήσαμε να έχουμε κάποια από τα παιδιά που έχουμε παίξει μαζί στο δίσκο μας, σαν ελάχιστο φόρο τιμής. Πολλοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μας έχουν συγκινήσει με το ήθος και την τεχνική τους και ας μην έχουμε παίξει μαζί. Θέλαμε λοιπόν και αυτά τα παιδιά στη γιορτή μας. Κάναμε την επαφή και οι θετικές απαντήσεις ήλθαν βροχή. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, αμοιβαία εκτίμηση και οι απαντήσεις που αναφέρω πιο πάνω ήταν η φυσική απόρροιά τους. Είχαμε λοιπόν τη χαρά και την τιμή να ηχογραφήσουν μαζί μας ο Γιώργος Εικοσιπεντάκης (φωνή) των InnerWish, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (φωνή) των Sunlight, o Μηνάς Νοταράς (φωνή), ο Θύμιος Κρίκος (κιθάρα) των InnerWish, o Γιώργος Ράλλης (κιθάρα), ο Αλέξανδρος Ρουμελιώτης (ορχηστρικά σημεία), ο τσελίστας Αθανάσιος Λαζάρου, ο λαουτίστας Γιώργος Παπαδάκης και η απίστευτη χορωδία των Voice Box.


Πόσο καιρό διήρκεσε η δημιουργία του album και πόσο ικανοποιημένοι είστε απο το αποτέλεσμα;
Δημήτρης: Η δημιουργία του album διήρκεσε πάνω από δύο χρόνια, χωρίς αυτό να είναι στα αρχικά μας πλάνα. Είχαμε εξαρχής σκοπό να κυκλοφορήσουμε το δεύτερό μας δίσκο περίπου έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο μας, εξού και ο λόγος για τον οποίο οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας του “The Ivory Tower”. Το πρώτο εμπόδιο που παρουσιάστηκε και έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν η απρόσμενη φυγή του Δημήτρη Κουρμούση, τότε κιθαρίστα της μπάντας. 


Μπήκαμε λοιπόν στη διαδικασία ακροάσεων αρκετών κιθαριστών προς επιλογή. Όταν τελικά καταλήξαμε στον Γρηγόρη Μπάκο, έπρεπε να του δώσουμε χρόνο να μάθει τόσο το υλικό του “The Ivory Tower”, όσο και του “Polysyllabic” και μάλιστα του «ανοίξαμε χώρο» σε κάποια κομμάτια προκειμένου να συνδράμει το μέγιστο δυνατό και αυτός συνθετικά. Ήμασταν πολύ τυχεροί, μόλις είχαμε βρει ένα διαμάντι, τόσο λαμπερό στο χαρακτήρα όσο και στις κιθαριστικές του ικανότητες! 


Illusory
Το δεύτερο εμπόδιο ήταν κάποια παρατράγουδα που αντιμετωπίζαμε με την πρώτη μας εταιρεία και αφορούσε τα Live. Ουσιαστικά μετά από συμβουλή και προτροπή τους περιμέναμε για πάνω από έναν χρόνο να μας κλείσουν κάποιο «καλό» Live, όπως έλεγαν, πράγμα το οποίο δε συνέβη ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας το δίλημμα ήταν φανερό. Ή θα αφήναμε το ντεμπούτο μας χωρίς Live προκειμένου να προχωρήσουμε στο αρχικό πλάνο για την κυκλοφορία του “Polysyllabic”, ή θα στηρίζαμε όσο μπορούσαμε το “The Ivory Tower”. Καταλήξαμε να κάνουμε απλά το σωστό! 

Όσον αφορά το “Polysyllabic”, είμαστε πολύ χαρούμενοι από το αποτέλεσμα και ικανοποιημένοι σε τεράστιο βαθμό. Η παραγωγή είναι ILLUSORY, δεν θυμίζει συνταγές άλλων παραγωγών και αυτό ήταν και είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά επιθυμώ και στηρίζω στον υπερθετικό βαθμό. Το artwork του Παναγιώτη Σφυρή είναι για ακόμα μία φορά εκπληκτικό και οι τόσοι μουσικοί καλεσμένοι μας έχουν δώσει στο album παραπάνω από όσα επιθυμούσαμε!

Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου μέχρι στιγμής;
Κώστας: Θετική, με δεδομένα το βεληνεκές μας και το γεγονός ότι κάθε μέρα βγαίνουν και δέκα διαφορετικοί δίσκοι. Το “Polysyllabic” έχει πάρει μόνο καλές κριτικές, ο Τύπος δείχνει να το εκτιμά τόσο όσο και οι φίλοι/φίλες που το ακούνε και πολλά περιοδικά έχουν υπογραμμίσει πως έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με το “The Ivory Tower”. Αν μάλιστα αναλογιστούμε πως όλοι αυτοί (κριτικοί και οπαδοί) θεωρούν το ντεμπούτο μας ένα πραγματικά καλό album, καταλαβαίνετε τότε τη χαρά μας για τη γενική συμπεριφορά απέναντι στο “Polysyllabic”. Από την αρχή είχαμε ένα καλό προαίσθημα γι’ αυτή τη δουλειά και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιράζονται κι άλλοι αυτό τον ενθουσιασμό. Με την κυκλοφορία μάλιστα του πρώτου official video για το “Dreamshade”, η όλη κατάσταση αναθερμάνθηκε και είναι σαν να βγάλαμε το δίσκο στην αγορά μόλις τώρα! Πολλά περιοδικά «ανακάλυψαν» το album μας και έχουμε ξανά κριτικές και αιτήματα για συνεντεύξεις. Το χαιρόμαστε πολύ και προσπαθούμε όσο μπορούμε να το σπρώξουμε όλο, ώστε να μας μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός μας.

Gregory Bakos -Illusory
Gregory Bakos 
Μετά το lyric video του “Odd-Y-Sea” και το πρόσφατο video clip του “Dreamshade”, να περιμένουμε και κάποιο άλλο video στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ;
Γρηγόρης: Υπάρχει μία ακόμα ιδέα στο μυαλό μας, η οποία θα γίνει πράξη σε λίγο καιρό. Προφανώς και δε θέλουμε να μείνουμε μόνο σε αυτά τα δύο video, διότι καλό είναι μια μπάντα να κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει τη δουλειά της. Οπότε ναι, περιμένετε σύντομα κάτι καινούργιο!

Αυτό το διάστημα σε τι φάση βρίσκεστε;
Δημήτρης: Καταρχάς έχουμε σχεδόν τελειώσει τις προ-παραγωγές για το τρίτο μας album, το οποίο, αν όλα πάνε καλά, πιστεύουμε θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. Πέρα αυτού, κοιτάμε να κάνουμε κάποια Live για την προώθηση του “Polysyllabic” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Τα άμεσα πλάνα μας εμπεριέχουν τη κυκλοφορία ενός ή δύο ακόμα video clips.


Συμπεριλαμβάνονται ζωντανές εμφανίσεις στα άμεσα σχέδιά σας;
Γιώργος Π: Φυσικά και συμπεριλαμβάνονται ζωντανές εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον. Στις 3 Ιουνίου θα παρουσιάσουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του “Polysyllabic” και κάποια κομμάτια από το “The Ivory Tower” στο The Crow Club, στην Αθήνα, με guests τους Σουηδούς Hekatomb. Από εκεί και πέρα κάτι προγραμματισμένο και ανακοινώσιμο δεν υπάρχει ακόμα, όμως βρισκόμαστε σε συζητήσεις ώστε να συμμετάσχουμε σε κάποια καλοκαιρινά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.


Ευχαριστούμε πολύ. Ευχόμαστε τα καλύτερα! Ο επίλογος δικός σας.
Δημήτρης: Εμείς ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη κουβέντα και τη φιλοξενία. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και σας περιμένουμε στο ερχόμενο Live μας στις 3 Ιουνίου στο “The Crow Club”.
Shine On The Ivories!




Illusory are:

Dee Theodorou: Vocals
George Papantonis: Guitars
Gregory Bakos: Guitars
George Konstantakelos: Keyboards & Guitars
Niki Danos: Bass
Costas Koulis: Drums



Find Illusory below:




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: