About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι AMANTES AMENTES στο bbr

Οι Amantes Amentes με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!
Οι AMANTES AMENTES στο bbr


Οι Amantes Amentes με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!




Amantes Amentes
Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;
Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012 από τους Θοδωρή Κέπα, Κώστα Μπερτόλη και Γιώργο Καψάλη με αφορμή μία από κοινού live εμφάνιση. Το όνομά μας προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει «Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί».


Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Η μπάντα αποτελείτε από τους Θοδωρή Κέπα (Φωνή), Κώστα Μπερτόλη (Ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργο Καψάλη (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα) και Αντώνη Μπάγιο (Πλήκτρα / Synth)


Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;
Η μουσική μας κινείται κυρίως γύρω απο το ελληνόφωνο ροκ αλλα και με επιρροές απο funk, reggae και rock n' roll ακούσματα. Οι στίχοι μας είναι κατά κόρον ερωτικοί αλλά όχι μόνο, καθώς θα συναντήσετε ακούγοντας το δίσκο μας κομμάτια και με κοινωνικοπολιτικό νόημα όπως για παράδειγμα τα κομμάτια ‘’Κόκκινη Γραμμή’’, ‘’Σήμερα και χθες’’.


Amantes Amentes
Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής; 
 Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος μας δίσκος "Διαθέσεις" από τη Final Touch καθώς και τρία  digital single ‘’κι αν χαθώ’’, ‘’μη ρωτάς’’ και ‘’μαζί σου’’


Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;
 Βρισκόμαστε σε περίοδο δημιουργίας νέου υλικού για τον δεύτερο μας δίσκο που ετοιμάζουμε,  με πολλές αλλαγές στο ύφος και στη σύνθεση. Μέσα στους επόμενους μήνες μάλιστα θα κυκλοφορήσουμε και το πρώτο μας single απ’ τη νέα μας δουλειά. 


Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Είναι αρκετά ενδιαφέρον από όσο μπορούμε να κρίνουμε μέχρι τώρα και πολύ ενθαρρυντικό για την ανεξάρτητη ελληνόφωνη και αγγλόφωνη σκηνή στην Ελλάδα.


Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς;
Εμφανιζόμαστε την Παρασκευή 26 Μαΐου μαζί με τους  Countown, Ganzi Gun και Τερματικός Σταθμός. 


Amantes Amentes
Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε;
Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως κάνουμε κάθε φορά, είναι ένα Live σημαντικό για εμάς, μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε ζωντανά ένα καινούργιο κομμάτι από το δίσκο που ετοιμάζουμε. Επίσης το γεγονός ότι θα μας πλαισιώσουν μπάντες πολύ αγαπητές για εμάς όπως για παράδειγμα οι φίλοι μας Countown, το κάνει ακόμα ποιο όμορφο και ανυπομονούμε. 


Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.
Ευχαριστούμε και εμείς για την πρόσκληση τα λέμε 26 Μαΐου στο The CROW CLUB. 



Find Amantes Amentes below:

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: