About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Έφυγε απο τη ζωή η Μαίρη Τσώνη των Mary And The Boy

Έφυγε απο τη ζωή σήμερα το πρωί (8 Μαΐου) σε ηλικία 30 ετών η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαίρη Τσώνη. Την δυσάρεστη αυτή είδηση δημοσίευσαν με ανακοίνωσή τους οι Mary And The Boy.
Έφυγε απο τη ζωή η Μαίρη Τσώνη των Mary And The Boy

Έφυγε απο τη ζωή σήμερα το πρωί (8 Μαΐου) σε ηλικία 30 ετών η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαίρη Τσώνη. Την δυσάρεστη αυτή είδηση δημοσίευσαν με ανακοίνωσή τους οι Mary And The Boy.

Η λιτή ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαίρη Τσώνη, βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί"


Μαίρη Τσώνη
Εκτός απο την συμμετοχή της στους Mary And The Boy, η Μαίρη ήταν γνωστή και απο την συμμετοχή της σε διάφορες ταινίες συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένη ταινίας του Γιώργου  Λάνθιμου με τίτλο "Ο Κυνόδοντας", στη οποία υποδύθηκε την μικρότερη αδελφή της οικογένειας.

Συμμετείχε επίσης στις ταινίες:  "Το κακό" και "Το κακό στην εποχή των Ηρώων" του Γιώργου Νούσια, "Artherapy" του Νίκου Περάκη και στα "Οπωροφόρα της Αθήνας" του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ενώ πήρε μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα.


Γεννήθηκε στη Λιβαδειά, αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005.


Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά





Καλό ταξίδι Μαίρη...






Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: