About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DREAM THEATER: Νέο album στα σκαριά

Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει την επετειακή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία Images And Words για τα 25 τους χρόνια, οι Dream Theater ήδη σκέφτονται το επόμενο άλμπουμ τους. Ο James LaBrie σε συνέντευξή του δήλωσε πως οι prog γίγαντες θα ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του "The Astonishing" το 2018.
DREAM THEATER: Νέο album στα σκαριά

Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει την επετειακή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία Images And Words για τα 25 τους χρόνια, οι Dream Theater ήδη σκέφτονται το επόμενο άλμπουμ τους. Ο James LaBrie σε συνέντευξή του δήλωσε πως οι prog γίγαντες θα ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του "The Astonishing"  το 2018.

Ο τραγουδιστής των Dream Theater θυμίσουμε πως ετοιμάζει το νέο του προσωπικό άλμπουμ το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη του 2017.

Μεταξύ άλλων ο LaBrie δήλωσε:
"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το επόμενο άλμπουμ να είναι το καλύτερό μας εφόδιο. Πρέπει να είναι όπως είμαστε τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή. Εξακολουθούμε να θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο απο όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν. Αυτό είναι που σας κρατάει το ενδιαφέρον για ότι κάνουμε. Αλλά αν στην πορεία νιώσουμε πως είναι κάποιο άλλο άλμπουμ που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε για μια ακόμη φορά, τότε θα το κάνουμε."
 
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: