About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Άφθονη μπύρα πλέον στο Wacken Open Air festival

Το Wacken Open Air festival κατασκευάζει τους δικούς του αγωγούς μπύρας που θα σβήνει τη δίψα των δεκάδων χιλιάδων μέταλ επισκεπτών του.

Το Wacken Open Air festival κατασκευάζει τους δικούς του αγωγούς μπύρας που θα σβήνει τη δίψα των δεκάδων χιλιάδων μέταλ επισκεπτών του.

Κατά μέσο όρο 400.000 λίτρα μπύρας καταναλώνονται κάθε Αύγουστο στο φεστιβάλ και η διοργάνωση φιλοδοξεί με την εν λόγω κατασκευή να τροφοδοτεί άμεσα τους οπαδούς με την απαιτούμενη ποσότητα του αγαπημένου ζύθου προσφέροντας περίπου 5.1 λίτρα μπύρας ανα άτομο. Ο αγωγός θα έχει αρκετή πίεση ώστε να μπορούν να σερβιριστούν έξι μπύρες το δευτερόλεπτο.

Έτσι σύμφωνα με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απο την διοργάνωση του Wacken Open Air festival, Holger Hübner,  δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν τα ντουζίνες βαριά βαρέλια μπύρας τα οποία κατέστρεφαν κάθε χρόνο το έδαφος στον χώρο διεξαγωγής κατα τη μεταφορά τους.

Άφθονη μπύρα πλέον στο Wacken Open Air festival


Για το 7 χιλιομέτρων δίκτυο αγωγών που θα βρίσκεται 80 εκατοστά κάτω απο το έδαφος, για ένα νέο σύστημα που αποσκοπεί στην αποφυγή σχηματισμού λακούβων στις βροχερές μέρες που διοργανώνεται το φεστιβάλ με αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων, αλλά και για την συντήρηση των σωληνώσεων για την συνεχή υγιεινή τους, το συνολικό κόστος εκτιμάται να ανέλθει στο ένα εκατομμύριο ευρώ

Βέβαια ο Hübner υποσχέθηκε στους fans πως δεν θα αποχωριστούν την αγαπημένη τους λάσπη.

Οι οπαδοί απ'όλον τον κόσμο θα είναι σε θέση να απολαύσουν τις καινοτόμες αυτές ανέσεις στο φετινό τριήμερο φεστιβάλ 3-5 Αυγούστου παρακολουθώντας ταυτόχρονα 150 συγκροτήματα μεταξύ άλλων Megadeth, Alice Cooper, Amon Amarth, Volbeat, Marilyn Manson, Accept, Status Quo, Turbonegro, Dillinger Escape Plan κ.α


Τι άλλο θες απο ένα metal φεστιβάλ; Ε;



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: