About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

30 milliAmpere: "Gun In My Head" review

Όταν ακούς μια δουλειά που σε κερδίσει αμέσως, απο την πρώτη στιγμή, δεν χρειάζεται να γράψεις πολλά και να αναλωθείς σε λέξεις που απλώς αποσκοπούν στο να κερδίσεις εντυπώσεις γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.
30 milliAmpere:  "Gun In My Head" review


Όταν ακούς μια δουλειά που σε κερδίσει αμέσως, απο την πρώτη στιγμή, δεν χρειάζεται να γράψεις πολλά και να αναλωθείς σε λέξεις που απλώς αποσκοπούν στο να κερδίσεις εντυπώσεις γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

Αυτό συνέβη ακούγοντας το πρώτο full length album των Αθηναίων 30 milliAmpere που φέρει τον τίτλο "Gun In My Head". Μια σαραντάλεπτη κυκλοφορία που συνοδεύεται απο το επίσημο video του εναρκτήριου "Spit" καθώς και απο lyric videos για όλα τα κομμάτια του άλμπουμ.

Με μουσική επηρεασμένη απο τον Αμερικανικό Νότο, οι 30 milliAmpere δημιούργησαν ένα κράμα stoner με blues, classic/heavy rock στοιχείων που ανυπερθέτως αποτελεί το κύριο συστατικό της "μυστικής" συνταγής του ήχου της ελληνικής μπάντας, φλερτάροντας ωστόσο που και που με funky και ψυχεδελικά στοιχεία.

Η ηλεκτρική κιθάρα κυριαρχεί σε όλα τα κομμάτια του "Gun In My Head" που σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά φωνητικά και την θεματολογία των στίχων οι οποίοι έχουν κατα κύριο λόγο κοινονικοπολιτικό περιεχόμενο, δίνουν στο συγκρότημα μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που είναι πολύ σημαντικό για ένα ντεμπούτο άλμπουμ.

Είναι μια δυνατή κυκλοφορία, γεμάτη μηνύματα, που δείχνει πως η ελληνική σκηνή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, βγάζει αξιοπρόσεκτες μπάντες με προσεγμένες δουλειές οι οποίες  κοιτούν κατάματα αντίστοιχες κυκλοφορίες του εξωτερικού.

Οι πολλά υποσχόμενοι 30 milliAmpere μας έδωσαν ένα αξιόλογο άλμπουμ που αναδεικνύει τις ικανότητες της μπάντας και προετοιμάζει το έδαφος για αξιοπρεπή πορεία στον χώρο.


"Gun In My Head" tracklist:

1. Spit
2. Gun In My Head
3. Back On The Ground
4. Social Control
5. Let It Flow
6. Walk
7. Voodoo Bike
8. Libertine
9. Driving Back
10. Stay Drunk

30milliAmpere are:

George Voyatzakis - Guitar
Kostas Mavroudis - Vocals
Yannis Pikos - Drums
Nick Dylas - Bass


Links:




'Δημήτρης Βασιλάς'   for bbr


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: