About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

LLOTH: Και ο Σάκης Τόλης guest στο επερχόμενο album

Οι Lloth ανακοίνωσαν την συμμετοχή του Σάκη Τόλη (Rotting Christ) στην επερχόμενη παρθενική full-length κυκλοφορία τους με τίτλο "Αθάνατη". Ο Σάκης είναι ο τρίτος guest του άλμπουμ μετά τον Ευθύμη Καραδήμα (The Slayerking, Nightfall) και την Ανδρονίκη Σκουλα (Chaostar).
LLOTH: Και ο Σάκης Τόλης guest στο επερχόμενο album

Οι Lloth ανακοίνωσαν την συμμετοχή του Σάκη Τόλη  (Rotting Christ) στην επερχόμενη παρθενική full-length κυκλοφορία τους με τίτλο "Αθάνατη".  Ο Σάκης είναι ο τρίτος guest του άλμπουμ μετά τον Ευθύμη Καραδήμα (The Slayerking, Nightfall) και την Ανδρονίκη Σκουλα (Chaostar).

 Το άλμπουμ αποτελείται απο 10 κομμάτια και είναι αφιερωμένο στην μνήμη της ιδρύτριας των Lloth και Astarte,  Μαρία ''Tristessa'' Κολοκουρη

Ο Σάκης θα κάνει guest φωνητικά στο κομμάτι "Emptiness" για το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει και video clip. Ο Ευθύμης Καραδήμας θα συμμετέχει στο κομμάτι "In the Name of Love (Sacrifice)" ενώ η Ανδρονίκη Σκουλα  στο κομμάτι "Tristessa".


Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση της ελληνικής μπάντας:
"Οι Lloth με μεγάλη τιμή ανακοινώνουν τον τελευταίο τους special guest για  το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο "Αθάνατη", τον Sakis "Necromayhem" Tolis (Rotting Christ, Thou Art Lord)! Ο Necromayhem θα συμμετέχει ως guest στα φωνητικά στο κομμάτι "Emptiness", ένα uptempo κομμάτι με old school συναίσθημα για το οποίο ετοιμάζεται video clip απο τον  Φίλιππο Χαλατση της Macabro Films. Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες λεπτομέρειες του άλμπουμ Αθάνατη"


"Αθάνατη" tracklist:

1.I (Dead Inside)
2.Archos
3.Pan
4.Born in Sin
5.In The Name of Love (Sacrifice)
6.Alles Black
7.Hell (is a place on Earth)
8.Emptiness
9.Tristessa
10.Athanati (Immortal)

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: