About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο πρώην ντράμερ των Boston, Sib Hashian κατα την διάρκεια συναυλίας

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην ντράμερ των Boston, Sib Hashian, κατα την διάρκεια της εμφάνισής του στο Legends Of Rock Cruise παίζοντας κομμάτια των Boston παρέα με τον αρχικό κιθαρίστα του συγκροτήματος Barry Goudreau.
Απεβίωσε ο πρώην ντράμερ των Boston, Sib Hashian κατα την διάρκεια συναυλίας

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην ντράμερ των Boston, Sib Hashian, κατα την διάρκεια της εμφάνισής του στο Legends Of Rock Cruise παίζοντας κομμάτια των Boston παρέα με τον αρχικό κιθαρίστα του συγκροτήματος Barry Goudreau.

Ο 67χρονος μουσικός κατέρρευσε επι σκηνής και οι προσπάθειες επαναφοράς του απέβησαν άκαρπες. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη, 22 Μαρτίου.

Στο κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν μεταξύ άλλων ο πρώην κιθαρίστας των Boston, Barry Goudreau, ο John Elefante (Kansas) και ο πρώην τραγουδιστής των Foreigner, Lou Gramm.

Η Legends Of Rock Cruise ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου απο την Florida, κάνοντας στάσεις σε Maarten και Puerto Rico, ενώ σήμερα βρίσκεται στο λιμάνι του Nassau.

Ο John Thomas 'Sib' Hashian αντικατέστησε το 1975 τον αρχικό ντράμερ των Boston, Jim Masdea,  και κυκλοφόρησε μαζί τους το 1976 το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους που περιέχει το  κλασικό κομμάτι "More Than A Feeling", καθώς και τον διάδοχό του, το "Don't Look Back" (1978).

Κατα την διάρκεια των ηχογραφήσεων του τρίτου άλμπουμ των Boston, "Third Stage" αντικαταστάθηκε απο τον Masdea ο οποίος επέστρεψε στο συγκρότημα.  Ύστερα απο την αποχώρησή του, ο Hashian μήνυσε τον ηγέτη της μπάντας, Tom Scholz, για τα πνευματικά δικαιώματα και η υπόθεση έληξε στα δικαστήρια.

To 1980 ηχογράφησε τα ντραμς στο ομώνυμο ντεμπούτο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Boston, Barry Goudreau και στη συνέχεια σταμάτησε να ασχολείται με την μουσική, ανοίγοντας μια αλυσίδα ινστιτούτων σολάριουμ και ένα μικρό δισκοπωλείο.

Περιστασιακά έπαιζε σε συναυλίες των Boston με τα πρώην μέλη του συγκροτήματος Goudreau, Fran Sheehan και Brad Delp.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: