About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ACHERONTAS: Τίτλος, εξώφυλλο και tracklist του επερχόμενου album

Οι Acherontas έδωσαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το όγδοο άλμπουμ τους. Ο διάδοχος του "Ma-Ion (Formulas Of Reptilian Unification)" (2015) έχει ολοκληρωθεί και το black metal συγκρότημα παρουσίασε τον τίτλο, το εξώφυλλο και το tracklist, μαζί με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με την εν λόγω κυκλοφορία.
ACHERONTAS: Τίτλος, εξώφυλλο και tracklist του επερχόμενου album

Οι Acherontas έδωσαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το όγδοο άλμπουμ τους. Ο διάδοχος του "Ma-Ion (Formulas Of Reptilian Unification)" (2015) έχει ολοκληρωθεί και το black metal συγκρότημα παρουσίασε τον τίτλο, το εξώφυλλο και το tracklist, μαζί με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με την εν λόγω κυκλοφορία.

Το άλμπουμ θα φέρει τον τίτλο "Amarta (Formulas Of Reptilian Unification II)" και σύμφωνα με τους black metallers, που φέτος γιορτάζουν τα 20 τους χρόνια , πρόκειται για μια δυναμική επιστροφή στις ρίζες των Acherontas και τον θρυλικό ήχο της περιόδου της δεκαετίας του '90 που συνδυάζεται με καινοτόμες ενορχηστρώσεις. Διατηρεί τα πρότυπα του παρελθόντος και ανοίγει διάπλατα τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες για το μέλλον.

Το "Amarta" αποτελείται απο 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας 45 λεπτών και ανακοινώθηκε σε αυτό η συμμετοχή των Naas Alcameth (Nightbringer) και Indra (Naer Mataron, Tatir, Vorphalack, Wampyrinacht κ.α).

Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Karl NE/Nachzehrer (Ex-Nastrond/Shibalba) και σύντομα αναμένεται να δημοσιευθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και σχετικό trailer!



 “Amarta” अमर्त
(Formulas of Reptilian Unification II)


1. Tablets of Mercury
2. Schism of Worlds
3. I-AM Ness-The tradition of EYE
4. Sopdet Denudata
5. Yesod Inversum
6. Rosa andromeda
7. Savikalpa Samadhi 
8. Amarta


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: