About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

REFLECTION: Δισκογραφική επιστροφή

Οι Αθηναίοι epic/heavy metallers Reflection επιστρέφουν οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του “When Shadows Fall”. Το συγκρότημα που του χρόνου θα γιορτάσει την 25η επέτειό του, μας είχε δώσει ήδη μια γεύση απο την επικείμενη τέταρτη αυτή κυκλοφορία του, παρουσιάζοντάς μας πριν λίγους μήνες το lyric video του "The Iron Tower".
REFLECTION: Δισκογραφική επιστροφή

Οι Αθηναίοι epic/heavy metallers Reflection επιστρέφουν οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του  “When Shadows Fall”. Το συγκρότημα που του χρόνου θα γιορτάσει την 25η επέτειό του, μας είχε δώσει ήδη μια γεύση απο την επικείμενη τέταρτη αυτή κυκλοφορία του, παρουσιάζοντάς μας πριν λίγους μήνες το lyric video του "The Iron Tower".

Η πολυαναμενόμενη νέα δισκογραφική δουλειά των Reflection τιτλοφορείται "Bleed Babylon Bleed", αποτελείται απο εννέα κομμάτια και η θεματολογία τους αντλείται κυρίως απο την γενοκτονία των Ποντίων (αλλά και απο το θέμα της γενοκτονίας γενικότερα).

Το άλμπουμ κλείνει με ένα κομμάτι το οποίο σηματοδοτεί την κορύφωση του άλμπουμ, καθώς εμπεριέχει ποντιακή λύρα (αριστοτεχνικά παιγμένη από τον Στάθη Παυλαντή).

Στο "Bleed Babylon Bleed" θα συμμετέχει ως guest ο Mats Leven των Candlemass ο οποίος έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ελληνική μπάντα. Άλλες αξιοσημείωτες guest εμφανίσεις στο άλμπουμ είναι αυτές των Albert Bell (Forsaken) και Κώστα Τόκα (Reload).

Το άλμπουμ  θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσω της Pitch Black Records σε CD και σε ψηφιακή μορφή στις 7 Απριλίου. Προ-παραγγελίες μπορούν να γίνουν στα http://store.pitchblackrecords.com και http://pitchblackrecords.bandcamp.com. Ένα από τα κομμάτια, το "Glorious Victory" είναι διαθέσιμο προς ακρόαση και δωρεάν download στο www.pitchblackrecords.com.



Reflection - Bleed Babylon Bleed

"Bleed Babylon Bleed" tracklist:

1. Marching to Glory
2. Glorious Victory
3. The Iron Tower
4. Fallen Shadow
5. Takla Makan
6. Time Traveller
7. Stormbringer
8. Ruler of My Own Land
9. Bleed Babylon Bleed  



REFLECTION lineup:
George Thomaidis – Vocals
Stathis Pavlantis – Guitars
George Pavlantis – Drums
John Litinakis – Bass
Iraklis Loukakis – Keyboards/Backing Vocals 


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: