About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BODY COUNT: Δείτε το video του νέου κομματιού "No Lives Matter"

Οι Body Count παρουσίασαν το video για το νέο τους κομμάτι "No Lives Matter". Το κομμάτι θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Bloodlust" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου μέσω της Century Media.
BODY COUNT: Δείτε το video του νέου κομματιού "No Lives Matter"


Οι Body Count παρουσίασαν το video για το νέο τους κομμάτι "No Lives Matter". Το κομμάτι θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Bloodlust" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου μέσω της Century Media.


Το "No Lives Matter" είναι ένα αντιρατσιστικό κομμάτι με κοινωνικά μηνύματα υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών  και κατά της βίας. Το video ξεκινά με τον Ice-T να προλογίζει:
"Είναι ατυχές να πρέπει ακόμη να λέμε 'Η ζωές των μαύρων είναι σημαντικές'. Θέλω να πω πως αν ανατρέξεις πίσω στην ιστορία κανένας δεν δίνει δεκάρα. Εννοώ πως σκοτώνεις μαύρους ανθρώπους στον δρόμο και κανένας δεν πηγαίνει φυλακή. Αλλά όταν λες 'Η ζωές των μαύρων είναι σημαντικές' μετά λες ''Όλες οι ζωές είναι σημαντικές'. Είναι σαν να θέλω να πω 'Η ζωές των ομοφυλόφιλων είναι σημαντικές' και να λες 'Όλες οι ζωές είναι σημαντικές', ή να πω 'Η ζωές των γυναικών είναι σημαντικές' και να λες  ''Όλες οι ζωές είναι σημαντικές'. Μειώνεις αυτά που λέω, μειώνεις το θέμα. Το θέμα δεν είναι για τον καθένα. Είναι σχετικά με τις ζωές των μαύρων αυτή την στιγμή, αλλά η αλήθεια  είναι πως δεν δίνουν δεκάρα για κανέναν."


Στο "Bloodlust" υπάρχουν συμμετοχές απο τους Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), Dave Mustaine (Megadeth) και Randy Blythe (Lamb Of God) ενώ το άλμπουμ εμπεριέχει medley διασκευασμένα τα κομμάτια των Slayer, "Raining Blood" και "Postmortem".


"Bloodlust" tracklist:

“Civil War” (featuring Dave Mustaine)
“The Ski Mask Way”
“This Is Why We Ride”
“All Love Is Lost” (featuring Max Cavalera)
“Raining Blood” / “Postmortem” (Slayer medley)
“God, Please Believe Me”
“Walk With Me…” (featuring Randy Blythe)
“Here I Go Again”
“No Lives Matter”
“Bloodlust”
“Black Hoodie”




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: