About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TERROR X CREW: Επετειακή επανακυκλοφορία του "Η Πόλις Εάλω"

Terror X Crew στο indiegogo! Ένας δίσκος... Μια ιστορία... "Η Πόλις Εάλω" των Terror X Crew πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1997 και ταρακούνησε τον κόσμο της εγχώριας hip hop αλλά και της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της χώρας μας. Οι στίχοι και ερμηνείες του Αρτέμη και του Ευθύμη και η μουσική παραγωγή του DJ ALX άφησαν το δικό τους στίγμα στην μουσική σκηνή.
TERROR X CREW: Επετειακή επανακυκλοφορία του "Η Πόλις Εάλω"


Terror X Crew στο indiegogo!

Ένας δίσκος... Μια ιστορία... "Η Πόλις Εάλω" των Terror X Crew πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1997 και ταρακούνησε τον κόσμο της εγχώριας hip hop αλλά και της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της χώρας μας. Οι στίχοι και ερμηνείες του Αρτέμη και του Ευθύμη και η μουσική παραγωγή του DJ ALX άφησαν το δικό τους στίγμα στην μουσική σκηνή.

Με αφορμή λοιπόν τα 20 χρόνια κυκλοφορίας έγινε μια προσπάθεια για την επανέκδοση του δίσκου μέσω του indiegogo όπου εκεί έχει την δυνατότητα ο κόσμος που το επιθυμεί να προπαραγγείλει τον δίσκο. Πέρα όμως από το κλασικό μαύρο βινύλιο προσφέρεται και ένα συλλεκτικό box set που περιέχει τον δίσκο σε μπλε βινύλιο και τα instrumentals του δίσκου το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα 20 χρόνια "Η Πόλης Εάλω".

Η διαδικασία προπαραγγελίας και προπληρωμής και η παραγωγή και κυκλοφορία ενός δίσκου μέσω crowdfunding είναι κάτι ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς ο κόσμος δεν έχει εξοικειωθεί με τη μέθοδο αυτή.

Το crowdfunding ξεκίνησε το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου με χρονικό περιθώριο 40 ημέρες για την επίτευξη του στόχου. Ήδη απο τις πρώτες μέρες υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και και το 100% του προϋπολογισμού επιτεύχθηκε μέσα σε μόνο 10 μέρες!

Ωστόσο όσοι θέλουν να προπαραγγείλουν τον δίσκο θα μπορούν μέχρι το πέρας των 40 ημερών που έχει οριστεί εξ αρχής. Γι' αυτή λοιπόν την επιτυχία υπαίτιος είναι ο κόσμος που το καλοδεχτηκε και το στήριξε συνάμα.

www.indiegogo.com/projects/terror-x-crew-limited-vinyl-rap-hiphop#



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: