About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SoulVanity: Νέο album στα σκαριά

Οι Θεσσαλονικείς Heavy/Dark metallers SoulVanity, ξεκίνησαν να γράφουν νέο υλικό για το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μπάντας μέχρι στιγμής υπάρχουν έτοιμα πέντε νέα τραγούδια και ως το τέλος του 2017, θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις του διαδόχου του "Inner Unrest".
SoulVanity: Νέο album στα σκαριά

Οι Θεσσαλονικείς Heavy/Dark metallers SoulVanity, ξεκίνησαν να γράφουν νέο υλικό για το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μπάντας μέχρι στιγμής υπάρχουν έτοιμα πέντε νέα τραγούδια και ως το τέλος του 2017, θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις του διαδόχου του "Inner Unrest".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των SoulVanity:
"Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια και ελπίζουμε πως θα ηχογραφούμε το νέο μας άλμπουμ μέχρι το τέλος του 2017. Ακριβώς φίλοι μου, μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ μας Inner Unrest τον Μάιο του 2016, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε κάποια νέα riffs και ιδέες απο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέχρι στιγμής έχουμε έτοιμα πέντε νέα τραγούδια και θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέο υλικό για τους επόμενους έξι μήνες. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ μας στα τέλη του 2017! Στην φωτογραφία η μπάντα τζαμάρει τα νέα τραγούδια στα Red House studios." 



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: