About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SALTO MORTALE: "Παράθυρο Στο Χάος" review

Οι Salto Mortale που μας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν με την κυκλοφορία του παρθενικού τους Ep "Μία άλλη πραγματικότητα" (2014), σχηματίστηκαν το 2013 στην Πάτρα και έχουν στο ενεργητικό τους πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με ονόματα όπως Puressence, Beggars , Υπόγεια Ρεύματα, Μαχαιρίτσα, Απροσάρμοστους, Μωρά στη Φωτιά, Ζουγανέλη κ.α.
SALTO MORTALE: "Παράθυρο Στο Χάος" review


Οι Salto Mortale που μας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν με την κυκλοφορία του παρθενικού τους Ep "Μία άλλη πραγματικότητα" (2014), σχηματίστηκαν το 2013 στην Πάτρα και έχουν στο ενεργητικό τους πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με ονόματα όπως Puressence, Beggars , Υπόγεια Ρεύματα, Μαχαιρίτσα, Απροσάρμοστους, Μωρά στη Φωτιά, Ζουγανέλη κ.α.

Κάποιες απο τις εμφανίσεις τους είχα την χαρά να παρακολουθήσω στην Αθήνα και να δω απο κοντά την ενέργεια και το πάθος τους επι σκηνής αλλά και το ευδιάκριτο δέσιμο που έχουν ως μπάντα.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του EP που ακούει στο όνομα "Παράθυρο Στο Χάος".  Πιο ώριμοι κατα την γνώμη μου τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, οι Salto Mortale κράτησαν το ενδιαφέρον μου αμείωτο ακούγοντας την 15λεπτη κυκλοφορία τους που αποτελείται απο τέσσερα κομμάτια.

Οι ποικίλες επιρροές τους απο το ευρύτερο φάσμα του ροκ εμπλουτίζουν και διευρύνουν τον ήχο της μπάντας διανθίζοντας το Ελληνόφωνο ροκ ύφος της με δυναμικά φωνητικά και εκρηκτικές κιθάρες που σολάρουν αβασάνιστα.

Δυνατή κυκλοφορία που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει, με γεμάτο ήχο, προσεγμένες μελωδίες και φοβερές ερμηνείες απο όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Η φωνή του Θανάση Αντωνόπουλου αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις καλοδουλεμένες συνθέσεις, βγάζοντας προς τα έξω όλα τα συναισθήματα που εκφράζουν το τετραμελές συγκρότημα, μέσω της μουσικής και των στίχων του εν λόγω EP.

Στα συν είναι και η καλή παραγωγή που συνδράμει και αυτή στο συνολικό αποτέλεσμα.

Αυτή την περίοδο οι Salto Mortale δουλεύουν πάνω στο επερχόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους και ομολογώ οτι ανυπομονώ να το ακούσω.



"Παράθυρο Στο Χάος" tracklist:

1) Παράθυρο στο χάος
2) Η νύχτα που σωπάσαν οι ποιητές
3) Τα φαντάσματα πάντα επιστρέφουν
4) Κενό





'Lv'  for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: