About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο Butch Trucks των Allman Brothers

Νεκρός βρέθηκε ο ντράμερ και συνιδρυτής των Allman Brothers, Butch Trucks. Ο Trucks απεβίωσε την Τρίτη το απόγευμα σε ηλικία 69 ετών στο West Palm Beach της Florida και μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.
Απεβίωσε ο Butch Trucks των Allman Brothers

Νεκρός βρέθηκε ο ντράμερ και συνιδρυτής των Allman Brothers, Butch Trucks. Ο Trucks απεβίωσε την Τρίτη το απόγευμα σε ηλικία 69 ετών στο West Palm Beach της Florida και μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.


Ο Gregg Allman δήλωσε σχετικά:
"Είμαι συντετριμμένος. Έχασα ακόμα έναν αδερφό και ο πόνος δεν περιγράφεται με λόγια. Με τον Butch γνωριζόμαστε από την εφηβεία μας και συνεργαστήκαμε στην μπάντα για πάνω από 45 χρόνια. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και φοβερός ντράμερ. Για πάντα θα μου λείπει. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ Butch."


Ο Claude Hudson "Butch" Trucks γεννήθηκε  στις 11 Μαΐου του 1947 στη Florida. Στην εφηβεία του συμμετείχε σε πολλές μπάντες και ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο εντάχθηκε στους Bitter Ind. Κατα την διάρκεια μιας συναυλίας του με την μπάντα θα γνωρίσει τους Gregg και Duane Allman με τους οποίους τρία χρόνια αργότερα θα σχηματίσει τους Allman Brothers Band


rip ...



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: