About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

AHERUSIA: Προνομιακή προ-παραγγελία του επερχόμενου album

Στις 18 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί μέσω της Prime Eon Media το τρίτο full-length album των Aherusia με τίτλο "Prometheus : Seven Principles of how to be Invincible" και οι ελληνική folk black metal μπάντα δίνει την δυνατότητα σε όσους το προ-παραγγείλουν α) να λάβουν εκπτωτικό κωδικό για την αγορά του άλμπουμ β) να λάβουν άμεσα link προς ένα ολοκληρωμένο κομμάτι του δίσκου γ) να μπορέσουν να παραβρεθούν αποκλειστικά στην προ-ακρόαση του δίσκου, για τα ΜΜΕ στις 8 Ιανουαρίου.
AHERUSIA: Προνομιακή προ-παραγγελία του επερχόμενου album

Στις 18 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί μέσω της Prime Eon Media το τρίτο full-length album των Aherusia με τίτλο "Prometheus : Seven Principles of how to be Invincible" και οι ελληνική folk black metal μπάντα δίνει την δυνατότητα σε όσους το προ-παραγγείλουν
α) να λάβουν εκπτωτικό κωδικό για την αγορά του άλμπουμ
β) να λάβουν άμεσα link προς ένα ολοκληρωμένο κομμάτι του δίσκου
γ) να μπορέσουν να παραβρεθούν αποκλειστικά στην προ-ακρόαση του δίσκου, για τα ΜΜΕ στις 8 Ιανουαρίου.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συγκροτήματος:
"Όσοι επιθυμούν μπορούν να προ-παραγγείλουν τον νέο δίσκο των Aherusia – “Prometheus : Seven Principles of how to be Invincible" (http://prime-eon.com/wp/product/aherusia-prometheus-seven-principles-of-how-to-be-invincible/)
Χρησιμοποιώντας τον κωδικό “PROPRE” (χωρίς τα εισαγωγικά) θα έχετε έκπτωση επί του συνολικού ποσού. Όλοι όσοι προ-παραγγείλουν το δίσκο, εκτός από την έκπτωση, θα λαμβάνουν link προς ένα ολοκληρωμένο κομμάτι του δίσκου και θα μπορούν επίσης να παραβρεθούν αποκλειστικά στην προ-ακρόαση του δίσκου, για τα ΜΜΕ που θα λάβει χώρα στις 8 Ιανουαρίου.
Όσοι δε, θέλουν έναν πιο παραδοσιακό τρόπο παραγγελίας, μπορούν να κάνουν κατάθεση 20€ για το διπλό βινύλιο που περιλαμβάνει και τον κανονικό δίσκο σε CD, και 12€ για το 2πλο CD (με αποκλειστικό ορχηστρικό περιεχόμενο στο 2ο CD) σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς : 5010054664943 // ΙΒΑΝ GR9001720100005010054664943, με αιτιολογία το όνομα τους και ένα τηλέφωνο ή email.
Όλοι δε θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον “Προμηθέα”, είτε στο release του δίσκου που θα συνδυαστεί με ζωντανή εμφάνιση ολόκληρου του έργου στην Αθήνα παρουσία χορωδίας, είτε την ίδια περίοδο μέσω ταχυδρομείου/δέματος."


Το "Prometheus : Seven Principles of how to be Invincible" θα είναι διαθέσιμο σε 2LP + 1 CD (album)) και 2 CD (Album + Special Orchestral Mix).

Το concept του άλμπουμ βασίζεται στον μύθο του Προμηθέα που τιμωρήθηκε απο τους θεούς του Ολύμπου επειδή έδωσε κρυφά απο αυτούς την φωτιά στους ανθρώπους. Οι στίχοι είναι γραμμένοι στην Ελληνιστική Κοινή (αρχαία ελληνική διάλεκτος περ. 300 π.Χ. - 300 μ.Χ , γνωστή και ως Αλεξανδρινή), εκτός απο το κομμάτι "Ωκεανός" που είναι Ορφικός Ύμνος.


"Prometheus : Seven Principles of how to be Invincible" trcklist:

Disc 1
1. Ανάσα Άνασσα
2. Ανάβασις – Ascending: Martyrdom’s Crown
3. Άσκι Κατάσκη – As Light Defeats Darkness
4. Ανώνυμος – Anonymous
5. Δαμάζων Χάη – Taming Chaos
6. Προφητεία – A Prophecy
7. Ωκεανός – Ocean
8. Κράτους και Βίας Θραύσας Δεσμά – Breaking the Chains of Atrocity

Disc 2 - Special Orchestral Mixes
1. Ανάσα 'Ανασσα - Anasa  (instrumental)
2. Ανάβασις - Ascending: Martyrdom's Crown (instrumental)
3.'Ασκι Κατάσκη - As Light Defeats the Darkness (instrumental)
4. Ἀνώνυμος - Anonymous (instrumental)
5. Δαμάζων Χάη - Taming Chaos (instrumental)
6. Προφητεία - A Prophecy (instrumental)
7. Ὠκεανός - Ocean (instrumental)
8. Βίας kαί κράτους θραύσας δεσμά- Breaking the Chains of Atrocity




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: