About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE ROCKIN’ DEAD: Δείτε το νέο τους video για το κομμάτι "Victory Or Death"

Οι The Rockin’ Dead παρουσίασαν το νέο τους video για το κομμάτι "Victory Or Death" απο το πρόσφατο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Here Comes The Darkness".
THE ROCKIN’ DEAD: Δείτε το νέο τους video για το κομμάτι "Victory Or Death"

Οι The Rockin’ Dead παρουσίασαν το νέο τους video για το κομμάτι "Victory Or Death" απο το πρόσφατο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Here Comes The Darkness".

Οι Αθηναίοι rockers σχολίασαν:

"Η κοινωνία μας είναι στο χείλος της κατάρρευσης... Το χειρότερο είναι ότι ακόμη και κάτω από αυτές τις εξαιρετικά περίπλοκες και επικίνδυνες συνθήκες, για άλλη μια φορά το έθνος μας βρίσκεται διαιρεμένο...

Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι, θυμωμένοι, σε σύγχυση και πλανεμένοι... Στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου... λαμβάνοντας αντίθετες θέσεις σε μια κατασκευασμένη σύγκρουση, που με χαρά εγκρίθηκε από τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα και ιδρύματα του εξωτερικού,  οι σκοποί των οποίων φαίνονται αμφίβολοι και ύποπτοι.

Αχ, κάτι είναι σίγουρα λάθος εδώ...

Πώς μπορούμε να είμαστε τόσο εγωιστές, ανόητοι και αφελείς ώστε ακόμη και τώρα αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι το σύστημα που τροφοδοτήσαμε και υποστηρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια τελικά απέτυχε; Όσοι από εμάς απλά παρακολουθήσαμε, ανεχτήκαμε και επιτρέψαμε την ανάπτυξή του, είμαστε εξίσου ένοχοι και υπεύθυνοι...

Οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν, να υψώσουν τη φωνή τους, να αγωνιστούν για τα πολιτικά δικαιώματά τους και να ανακτήσουν την ελευθερία τους! Έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια αλλαγή!"




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: