About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Deejay Nic The Band και Schooldrivers εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο μεγαλύτερο festival της Τουρκίας!

Το Zeytinli Rock Festivali είναι το μεγαλύτερο festival που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Τουρκία καθώς συγκεντρώνει πάνω από 100.000 κόσμο και εμφανίζονται κορυφαία ονόματα όπως οι Manga, Athena, Pentagram.
Deejay Nic The Band και Schooldrivers εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο μεγαλύτερο festival της Τουρκίας!

Το Zeytinli Rock Festivali είναι το μεγαλύτερο festival που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Τουρκία καθώς συγκεντρώνει πάνω από 100.000 κόσμο και εμφανίζονται κορυφαία ονόματα όπως οι Manga, Athena, Pentagram.

Φέτος για πρώτη φορά στο Rockstar Discovery Stage η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από 2 συγκροτήματα της ένωσης Modern Mental Rebels, τους Deejay Nic The Band στις 24 και τους Schooldrivers στις 25 Αυγούστου αντίστοιχα.

Οι 2 Αθηναϊκές μπάντες γνώρισαν την αποθέωση από το Τουρκικό κοινό και τον τοπικό τύπο και επέστρεψαν στη χώρα μας γεμάτοι εμπειρίες για τη συνέχεια.


Ο Deejay Nic (aka Νικόλας Καπράλος) με το καινούριο του project DEEJAY NIC THE BAND, συνδυάζει ηλεκτρονικά στοιχεία της Pop, Dance και Dubstep με τον αναλογικό Rock ήχο του live συγκροτήματος σε επιλεγμένα remix mainstream αγγλόφωνων επιτυχιών. Τo πρωτότυπο concept έρχεται να συνδυάσει την τεχνική υποδομή του DJ με την ωμή ενέργεια της μπάντας, ενώ πρωτοτυπία αποτελεί η τοποθέτηση του diskjockey ως αποκλειστικού front-man επί σκηνής. Όλα τα όργανα συνεργάζονται και συντονίζονται πάνω στις μελωδίες και στα φωνητικά που προέρχονται από τα samples του dj. Το αποτέλεσμα αποτελεί μία μοναδική μουσική πρόταση με περιγραφικό τίτλο: Rockstep. «Ο πειραματικός αυτός ήχος ξεκίνησε αρχικά το 2012 μέσα από τη συνεργασία του Deejay Nic με τη Rock μπάντα Schooldrivers».

Σήμερα οι Deejay Nic The Band είναι:
Νικόλας Καπράλος (samples)
Ανδρέας Αναστόπουλος (μπάσο)
Παναγιώτης Βλάχος (τύμπανα)
Ιωάννης Πατακάκης (κιθάρα)
Θάνος Λυμπερόπουλος (πλήκτρα)



Οι Schooldrivers είναι ένα modern rock σχήμα από την Αθήνα με έντονα πειραματικό και εξωστρεφή χαρακτήρα. Με 7 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, πάνω από 200 εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και venues της χώρας στο ντεμπούτο της μπάντας διακρίνονται επιρροές από την grunge και την ηλεκτρονική μουσική. Πλέον η μπάντα δουλεύει επάνω στο νέο της υλικό όπου ο ήχος βαραίνει αισθητά σε ένα πολύ ιδιόμορφο κράμα επιρροών και ακουσμάτων που συνδυάζει heavy rock riffs με περισσότερο ηλεκτρονικό πειραματισμό ιδίως από τον DnB και Dubstep χώρο. Το 2014 κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους LP με τίτλο Theronation σε gatefold βινύλιο και αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio προετοιμάζοντας το 2ο επίσημο άλμπουμ που θα εστιάζει στο νέο ήχο της μπάντας.

Σήμερα οι Schooldrivers είναι:
Kay Darens (φωνή)
Ανδρέας Αναστόπουλος (μπάσο, φωνητικά)
Νίκος Μπονέλης (Κιθάρα)
Μαρία Παπαγρηγορίου-Πίρδα (πλήκτρα)
Νίκος Μέρμηγκας (ηχοληψία)








Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: