About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE SILVERBLACK: Ακούστε το ακυκλοφόρητο "As Long As It Hurts"

Οι The Silverblack έχουν προγραμματίσει μέσω της Go With Me Records μια διπλή κυκλοφορία ειδικά για την Ιαπωνία στις 21 Σεπτεμβρίου, με το τελευταίο τους άλμπουμ "The Grand Turmoil" (2015) και το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους "The Silverblack" που είχε κυκλοφορήσει το 2014 σε μια σειρά μηνιαίων EP αποτελούμενων απο δυο τραγούδια.
THE SILVERBLACK: Ακούστε το ακυκλοφόρητο "As Long As It Hurts"

Οι The Silverblack έχουν προγραμματίσει μέσω της Go With Me Records μια διπλή κυκλοφορία ειδικά για την Ιαπωνία στις 21 Σεπτεμβρίου, με το τελευταίο τους άλμπουμ "The Grand Turmoil" (2015) και το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους "The Silverblack" που είχε κυκλοφορήσει το 2014 σε μια σειρά μηνιαίων EP αποτελούμενων απο δυο τραγούδια.

Και τα δυο άλμπουμ θα περιέχουν ακυκλοφόρητο υλικό, ενώ το "The Silverblack" έχει μερικώς επεξεργαστεί και επαναμιξαριστεί.

Απο την επικείμενη αυτή διπλή κυκλοφορία, το  industrial metal συγκρότημα που αποτελείται μεταξύ άλλων απο μέλη των Disarmonia Mundi, NeroArgento και Vita Museum, έδωσε στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο κομμάτι  "As Long As It Hurts" απο την Ιαπωνική έκδοση του "The Grand Turmoil", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω!


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: