About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SLAYER: Έδιωξαν οπαδό απο συναυλία τους επειδή έφτυσε τον Tom Araya

Οπαδός των Slayer έφτυσε τον Tom Araya κατα την διάρκεια της ειδικής εμφάνισης της μπάντας στο House of Blues στο San Diego στις 21 Ιουλίου, για την προώθηση του κόμικ Com-Con το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 3 τεύχη και θα περιέχει το τελευταίο άλμπουμ των Slayer "Repentless" σε μορφή κόμικ απο την Dark Horse Comics.
SLAYER: Έδιωξαν οπαδό απο συναυλία τους επειδή έφτυσε τον Tom Araya

Οπαδός των Slayer έφτυσε τον Tom Araya κατα την διάρκεια της ειδικής εμφάνισης της μπάντας στο House of Blues στο San Diego στις 21 Ιουλίου, για την προώθηση του κόμικ Com-Con  το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 3 τεύχη και θα περιέχει το τελευταίο άλμπουμ των Slayer  "Repentless" σε μορφή κόμικ απο την Dark Horse Comics.

Το περιστατικό συνέβη όταν η μπάντα ανέβηκε στην σκηνή και ετοιμαζόταν να παίξει. Ο frontman του συγκροτήματος ενώ ήταν ευδιάθετος κι ευχαριστούσε τον κόσμο που παραβρέθηκε στο μικρο αυτό κλαμπ και κάνοντας χιούμορ με το κοινό, μόλις έγινε το συμβάν φανερά ενοχλημένος άρχισε να ρωτά τον οπαδό: "Προς τι αυτό;" "Προς τι αυτό; Γιατί; Πες μου" προσθέτοντας "Κάποιος μόλις με έφτυσε. Προς τι αυτό;"

Ο Araya συνέχισε να διαμαρτύρεται προς τον οπαδό ζητώντας του εξηγήσεις και φώναξε "Πετάξτε τον έξω. Πετάξτε τον έξω" με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού να απομακρύνει τον οπαδό απ τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Αφού ο frontman των Slayer είπε στο κοινό "Δεν το καταλαβαίνω αυτό", το live ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστεί.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του οπαδός και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: