About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PENTAGRAM: Κυκλοφορήσαν το πρώτο τους video για το κομμάτι "Curious Volume"

Οι Pentagram κυκλοφόρησαν το πρώτο τους επίσημο video στην 45ετή τους καριέρα. Πρόκειται για το video του ομότιτλου κομματιού του τελευταίου άλμπουμ της doom metal μπάντας "Curious Volume" που κυκλοφόρησε το 2015 μέσω της Peaceville Records.
PENTAGRAM: Κυκλοφορήσαν το πρώτο τους video για το κομμάτι "Curious Volume"

Οι Pentagram κυκλοφόρησαν το πρώτο τους επίσημο video στην 45ετή τους καριέρα. Πρόκειται για το video του ομότιτλου κομματιού του τελευταίου άλμπουμ της doom metal μπάντας "Curious Volume" που κυκλοφόρησε το 2015 μέσω της Peaceville Records.

Την παραγωγή του video ανέλαβε ο David Hall ο οποίος είναι γνωστός απο την συνεργασία του με The Melvins, Pig Destroyer, Phillip H. Anselmo and the Illegals, Venom, Brutal Truth, Ken Mode κ.α., και περιλαμβάνει σκηνές απο την περιοδεία των Pentagram τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2016, τραβηγμένες απο τους Jerry Moore, Chris Navarro, Joe Shuerger και Dan Lively.


Ο frontman του συγκροτήματος, Bobby Liebling, σχολίασε:
"Θέλαμε το πρώτο μας video να είναι μια σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν. Το τραγούδι μπορεί να ερμηνευτεί ως ένα προσωπικό και συλλογικό ταξίδι στο οποίο βρισκόμαστε για σχεδόν μισή δεκαετία. Είναι ένα ταξίδι φυσικό και νοητικό και νομίζω οτι το τελικό αποτέλεσμα του David το απεικονίζει αυτό για εμάς και για όλους. Το video είναι σαν μια απόδραση αλλά και ταυτόχρονα ως μια εισαγωγή σε εμάς ως καλλιτέχνες και άτομα. Μπορείς να δεις την αυστηρότητα και την ανταμοιβή μιας πορείας ζωής σε εικόνες. Αγαπάμε την κοσμική σκόνη και την ψυχεδέλεια, όπως και την ακατέργαστη rock-n-roll ενέργεια που νιώσαμε στο τραγούδι και στο video. Ελπίζουμε να συνδεθείτε με αυτό όπως εμείς."


Δείτε το video του "Curious Volume" παρακάτω!



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: