About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PAIN: Ακούστε το νέο τους κομμάτι "Black Knight Satellite"

Το συγκρότημα του Peter Tägtgren, οι Σουηδοί Pain, θα κυκλοφορήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast, τον διάδοχο του "You Only Live Twice" (2011) με τίτλο "Coming Home".
PAIN: Ακούστε το νέο τους κομμάτι "Black Knight Satellite"

Το συγκρότημα του Peter Tägtgren, οι Σουηδοί Pain, θα κυκλοφορήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast, τον διάδοχο του "You Only Live Twice" (2011) με τίτλο "Coming Home".


Το artwork του album ανέλαβε ο Stefan Heilemann και είναι διαθέσιμο παρακάτω.

Pain - Coming Home


Σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ, ο Tägtgren -ο οποίος πέρσι είχε συνεργαστεί με τον Till Lindemann των Rammstein για την κυκλοφορία του ομότιτλου ντεμπούτου άλμπουμ του side project τους Lindemann- ,ανέφερε:

"Μουσικά το άλμπουμ έχει αναπτυχθεί απο εκεί που οι Pain και Lindemann σταμάτησαν, πιο experimental απο ότι έχω δημιουργήσει ποτέ στο παρελθόν. Ακουστικές κιθάρες και μια χείρα βοηθείας απο τον Clemens των Carach Angren με τα ορχηστρικά σημεία και guest φωνητικά. Ο Sebastian Tägtgren έκανε επίσης εξαιρετική δουλειά με τα ντραμς."


Μια πρώτη γεύση απο την εν λόγω κυκλοφορία μπορούμε να πάρουμε απο το lyric video του "Black Knight Satellite" που σύμφωνα με τον Tägtgren βασίζεται σε μια ιστορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που προκαλεί ενδιαφέρον αλλά και σύγχυση.

Απολαύστε το παρακάτω!



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: