About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MORTEM ATRA: Καλό ταξίδι Τάσο...

Έφυγε απο τη ζωή χθες το απόγευμα ο ντράμερ των Mortem Atra, Τάσος Μπράτσος. Ο Τάσος, γνωστός και ως Tasos "Soul", σπούδασε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και έπαιζε ντραμς απο τα 19 του χρόνια σε διάφορα συγκροτήματα της Ελληνικής σκηνής. Υπήρξε μέλος των Mortem Atra απο τον Δεκέμβριο του 2012.
MORTEM ATRA: Καλό ταξίδι Τάσο...

Έφυγε απο τη ζωή χθες το απόγευμα ο ντράμερ των Mortem Atra, Τάσος Μπράτσος. Ο Τάσος, γνωστός και ως Tasos "Soul",  σπούδασε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και έπαιζε ντραμς απο τα 19 του χρόνια σε διάφορα συγκροτήματα της Ελληνικής σκηνής. Υπήρξε μέλος των Mortem Atra απο τον Δεκέμβριο του 2012.

Την δυσάρεστη αυτή είδηση ανακοίνωσε η Κυπριακή μπάντα πριν λίγο στην σελίδα της στο facebook:

"Χθες το απογευμα εφυγε απο τη ζωη ενα κομματι απο μας, ενα μελος της οικογενειας των Mortem. Αγαπηθηκε απο ολους σας, και το ειδαμε μεσα απο τα μηνυματα σας. Ειναι πολυ δυσκολες στιγμες αυτες για την οικογενεια και για μας, να ειμαστε στη θεση να αποχαιρετουμε τον φιλο μας και αδελφο μας Τασο. Μας λειπει πολυ, αλλα ξερουμε πως "τα σπαει" εκει οπου κι αν βρισκεται...θα βαραει τα ντραμς, και θα τους ξεσηκωνει ολους. Η ψυχη της παρεας, το γελαστο παιδι, ... θα εισαι για παντα στο μυαλο και στη καρδια μας, και θα εισαι παντα στη σκηνη μαζι μας.
Θα ανακοινωσουμε συντομα λεπτομεριες για την κηδεια...
Σας ευχαριστουμε ολους!"



Καλό ταξίδι Τάσο...

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: